erman777 Ayten1994 az ö Ayten1994 selam canım az önce kan verdim 2 saate çıkacakmış bekliyoruz🥺heyecanlıyım haber vereceğim inşallah güzel haberlerle gelirim 😍
Mercimeeekk dilaraecaliskan 12 Mart transfer oldum, 3. Gün idrarda 4. Gün kanda öğrendim hamile olduğumu. Şuan son 26 günümüz kaldı kavuşmamıza 🐣 Hiçbir şekilde belirti arama herkeste aynı olmayabiliyor. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿👶🏻
dilaraecaliskan Mercimeeekk sabah test yaptım [https://mutluresim.com/images/2024/10/21/1eudyr.jpeg] sonra da kan verdim 4 gibi çıkar dediler zaten 7. Günde kan vermiştim 45 çıkmıştı ne kadar arttı ona bakılacak şimdi. Sende umarım sağlıkla kucağına alırsın.☺️🙏🏻
Ayten1994 dilaraecaliskan resmen ap acik irtada canim gebesin. InseAllah sag salim alirsin. Bende inseAllah 23 vericem. Dua edin benim icin. Ben evde test yapmadim. Korkuyorum
Ayten1994 erman777 uzulme. Zamani degilmis. InseAllah hayirlisi. InseAllah bu defa gebe kalirsin. Ve sag salim kucagina alirsin canim
dilaraecaliskan erman777 umudunu kaybetme canım nasip değilmiş demek ki. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥹🙏🏻
erman777 Ayten1994 merhaba canım test sonucunu merak ediyorum inşallah senin pozitif haberini verirsin bana da umut olur 🙏
Ayten1994 dilaraecaliskan sag salim kucagina alirsin inseAllah. Darisi bize. Bir sey sorucam sende karin yanmasi bacak ustu agrin oluyormuydu?
dilaraecaliskan Ayten1994 karın yanması olmadı canım ama kasık ve bel ağrım oluyodu o da bacağıma vuruyordu.
Hicrettt dilaraecaliskan 03/07 transfer oldum ve şu an 18+4 küçük bir kızımız oluyor inşallah 🩷 bol bol dua et, ben Allaha çok güvendim transfer olduğum gün tutacağını biliyordum hissetmistim. Sen ne hissediyorsun ?
dilaraecaliskan Hicrettt canım ben çok emindim 7. Gün dayanamadım kan verdim 45 çıkmıştı bta hcg bugün 10. Günümdü kan verdim tekrar 183 çıktı btam çok şükür ☺️
Ayten1994 dilaraecaliskan yanma derken nasil desem sizi gibi. Bi yerin agriyor. Agri gitdikce azaliyor sizliyor ya oyle. InseAllah gebeliktendir
Melisahmet dilaraecaliskan gözün aydın benimde pozitif bugün 12. Günüm . Sağlıkla ilerlesin inşallah sürecimiz ❤️
Hicrettt dilaraecaliskan cooook mutlu oldum !!! 😍😍😍😍 Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağınıza almayı nasip etsin !
dilaraecaliskan Ayten1994 sadece regl olacakmış gibi ağrım vardı hatta regl olcam diye çok korktum başta
Ayten1994 dilaraecaliskan selam. Evet canim ya yarin kan vermeliyim. Hayla agriyor. Cok korkuyorum. Ama hic bir belirti yok sadece goguslerim sis. Bir gogus ucumda aciyor InseAllah gebelik olur