Hicrettt dilaraecaliskan cooook mutlu oldum !!! 😍😍😍😍 Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağınıza almayı nasip etsin !
Ayten1994 dilaraecaliskan selam. Evet canim ya yarin kan vermeliyim. Hayla agriyor. Cok korkuyorum. Ama hic bir belirti yok sadece goguslerim sis. Bir gogus ucumda aciyor InseAllah gebelik olur
erman777 Ayten1994 merhaba canım test sonucunu merak ediyorum inşallah senin pozitif haberini verirsin bana da umut olur 🙏
Ayten1994 erman777 selam canim. Gebeyim cok sukur. InseAllah rabbim herkesin test sonucunu pozitiv gosterur.
Ayten1994 dilaraecaliskan kacinci gunun ? Benim adetimin 30cu gunu. InseAllah sag salim kucagimiza aliriz.
buse7272722 dilaraecaliskan canim hayirli olsun cok sevindim benimde carsamba transferim taze mi yoksa dondurulmus embriyomu konduldu sana?💖
dilaraecaliskan buse7272722 teşekkür ederimm, dondurulmuş embriyo canım benim ohss riskim vardı o yüzden
dilaraecaliskan Ayten1994 bugün hafif bi kasık ağrım bi de aşırı bel ağrım var ama iyi gidiyo genel olarak. Senin nasıl gidiyo?
Ayten1994 dilaraecaliskan bulanti goguslerde hasasiyet varmi? Bende vallahi anlamiyorum pek) hem bulaniyor gibi hem bulanmiyor gibi. Ara sira bendede bel agrisi ama cok yok hafif
dilaraecaliskan Ayten1994 mide bulantım oluyo evet kusuyorum da arada. Göğüslerim de geçen hafta çok ağrıdı ama bu aralar ağrımıyo yani biraz sızlıyo bazen.