Pparla dilaraecaliskan 8 Ekim de transfer oldum bu gün test günümdü pozitifi gördüm çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
dilaraecaliskan Ayten1994 3. Gün embriyolarında 12 gün sonra istiyorlar kan testini. Ben 5. Gün embriyosu oldum 10 gün sonra kan istediler hatta dün 7. Gününümde ben dayanamadım kan verdim pozitifi gördüm. Sende pozitif görürsün inşallah.☺️🙏🏻
Ayten1994 dilaraecaliskan hayrli olsun. InseAllah sag salim alirsin kucagina. Amin canim amin. Ben hem diyorum evde test yapiyim hem diyorum yok doktor dediyi zamanda yapiyim. Bilmiyorum. Korkuyorum
Pparla Ayten1994 bence acele etme kafana da takma bende çok korkuyordum test günümden bir gün önce arkadaşlarımın eşimin ısrarı üzerine yaptım yapacaksanda test gününe yakın bir gün yap
dilaraecaliskan Ayten1994 bende sırf korktuğumdan bekleyemedim ama çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah pazartesi de değerin arttığını görürüm. Umarım sende güzel sonuç alırsın canım.☺️
erman777 Ayten1994 merhaba benim tam 4 gün sürdü doktorum iğne yaptır demişti zaten onu yaptırınca dün kesildi .yarın test günüm umarım güzel haberler alırız inşallah
erman777 Ayten1994 az ö Ayten1994 selam canım az önce kan verdim 2 saate çıkacakmış bekliyoruz🥺heyecanlıyım haber vereceğim inşallah güzel haberlerle gelirim 😍