Ayse1994 Ozgeee22 ben Anadolu sigortayı tamamlayıcısağlık.com diye bir şirket üzerinden aldım danışmanımda orada çalışan birisi acaba o yüzden mi tam bilmiyor
Mrt9021 Ayse1994 ikisiyle de görüştüm canım, benimkide tamamlayıcı. Detaylı ultrasonu karşılamadı benim bir tek
Ozgeee22 Ayse1994 bende aynı site üzerinden teklif almıştım sonra oradaki bir arkadaşla görüştük çok şükür bir sıkıntı yaşamadık bizimle ilgilenen arkadaş baya detay vererek anlattı, telefon numarasını da verdiği için aklımıza takılan her şeyi sorabildik
Ayse1994 Mrt9021 4.5 da çok değilmiş bu devirde gerçi şuan hastane doğum fiyatları ne kadardır acaba ben 27 bine yeniletmiştim sigortamı muayeneler kan tahlilleri bile çıkardı o ücreti
Rabiamina Ozgeee22 paket paket değişiyor gerçekten. Ben de şeker yüklemesi için tek kuruş ödemedim ama burada 400 500 tl ödeyen kişiler var. Paket fiyatları bile aynı değil herkesin farklı ücrette
Ayse1994 Rabiamina ama bana paket içeriği sormadılar ki öyle olsa sorarlar hangi paketi isterseniz diye düşünüyorum
Rabiamina Ayse1994 benim eşim yaptırdı paketi. Burda seker yüklemesine para alındığını görünce eşime sordum paket içerikleri farklı oluyor dedi. Tam içeriklerini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama paketten pakete özellik ve ücret değişiyor
Ayse1994 Rabiamina bana öyle Bi şey denmedi hiç satın alırken eşinize soruldu mu bu paket alırken acaba
Rabiamina Ayse1994 evet sorulmuş ona. Mesela benim paketim 11.5 bin 15 binlik paket de vardı dedi. Bir başka pakette içinde her şey varmış dedi. Belki de bu anestezi süreçlerinin hepsini kapsıyordur. Mesela benim 4lüyü kapsamıyor ama 2li testi karşıladı. Onlarda bütün testler ücretsiz olabilir
Ayse1994 Rabiamina benimde 2 liyi karşıladı şeker testinide karşıladı 27 bin küsüre anlaştık biz yeniletme için Bi kaç ay oldu
Merverellaaa Ozgeee22 bana sekreter dörtlü taramayı hiç karşılamıyor diyerek 6500 tl talep etti . Ben de yaptırmadım. İkiliyi karşılamıştı. Şeker yüklemesini karşılar mı acaba
Ayse1994 Merverellaaa benim karşıladı şeker testini bugüne kadar detaylı hariç hiç para vermedim başka
Ozgeee22 Merverellaaa şeker yüklemesini karşıladı sadece 4 lü tarama testi için bin küsür ödedim, detaylı ultrasonu karşılamadığı için onu şehir hastanesinde yaptırdım onun haricinde 1 lira bile çıkmadı çok şükür iyi ki yaptırmışım dedim 🙏🏻
Rabiamina Ayse1994 bize sigortacı şey dedi doğuma kadar paket süresi biterse sadece sağlık sigortası yaparız doğumu orada kullanmış olursun demişti. Siz tekrar doğum paketi mi aldınız acaba
Ayse1994 Rabiamina ama zaten süresi dolunca paketin niye karşılasınki doğumu sonuçta yeni pakette her şey farklı olacak o zaman
Rabiamina Ayse1994 orada doğumu kullanmıyorsun doğum kalıyor. Sonradan yapılan normal sağlık sigortasına doğum aktarılıyor. Sigortacımız bize böyle söyledi bilemiyorum.
Ayse1994 Rabiamina yeni poliçenizde bu doğum hakkı gözüküyor mu peki yada sağlığım cepte uygulamasında