Ayse1994 Anadolu Sigorta sezaryen doğum epidural spinal karşılar mı tamamlayıcı sağlık sigorta şirketindeki danışmanım karşılamıyor diyor
Rabiul Ayse1994 poliçenin içeriğinde yazar ben de karşılamıyor diye hatırlıyorum ben de hem doktora para vermiştim hem de spinal için ekstra ücret ödemiştim
Ozgeee22 Ayse1994 Anadolu tamamlayıcı sigorta ile spiral sezaryen doğum yaptım 1 lira bile ödemedim. Paketiniz doğum teminatıysa her şekilde karşılıyor
Mrt9021 Ayse1994 Canım daha bugün görüştüm, yarın sezeryana gircem anadolu sigortadan. Epidurali karşılamıyor ama spinale para istemiyormuş
Ayse1994 1hamle o zaman boşuna 2 kere doğum paketli yaptırdım çünkü benim sezeryan diyor doktor mecburen sezeryan olacağım
Ayse1994 1hamle ben de medikalpark Trabzon şubesindeyim evet çok değilmiş bunu hastane bilir mi acaba
littlemiddle 3,5 yıl önce spinal anestezi ile sezaryen ameliyat oldum, anadolu sigorta hepsini karşıladı. Epidurali karşılamıyordu o zaman. Şu an durum ne bilemiyorum bir buçuk ay sonra dogumum var. Karşılıyordur diye tahmin ediyorum spinali.
littlemiddle Ayse1994 Bilirler sormakta fayda var, bana anestezi olmadan önce hemşire söylemişti epidural veya spinal yapabiliriz farkı yok zaten ikisi de belden aşağıyı uyuşturur ama epidurali sigorta karşılamıyor seklinde.
Zelihapekr Ozgeee22 ben anadolu sigorta yaptırdım ama detaylı ultrason 4 lü taramaya vs. ücret ödedim. Şeker yüklemesi yaptırmadım yoksa ona da ödeyecektim. 3 muayene sonra muayene haklarım bitiyo bi kaç muayene ücreti de ödeyeceğim sanırım. Paket paket değişiyo olabilir bunları karşılayıp karşılamaması
Ozgeee22 Ayse1994 tekrar görüşün isterseniz bence yanlış bilgi vermiş olabilir doğum teminatlı paket aldıysanız spinal için ekstra ödeme çıkmaması gerekir. Bizzat kullandığım için biliyorum
Ozgeee22 Zelihapekr 4 lü tarama testindeki 1 kalemi karşılamıyordu ona ek ücret ödedim, şeker yüklemesi içim ekstra ödeme almadılar, detaylı ultrasonu şehir hastanesinde yaptırdım. Sadece 4 lü tarama testi için bin küsür ücret ödemesi yaptım başka bir ödeme asla çıkmadı. Paket içeriklerinin çok farklı olacağını sanmıyorum aslında a segment doğum teminatlı paket olarak satın aldık çok memnun kaldık. Tekrar doğum yapacak olsam yine aynı şekilde faydalanmak isterim açıkçası ☺️
Ayse1994 Zelihapekr detaylı hiçbir sigorta karşılamıyor diye biliyorum onu kimsede karşılanmamıştır benim ikiliyi karşıladı şeker yüklemesini de karşıladı
Rabiamina Ozgeee22 paket paket değişiyor gerçekten. Ben de şeker yüklemesi için tek kuruş ödemedim ama burada 400 500 tl ödeyen kişiler var. Paket fiyatları bile aynı değil herkesin farklı ücrette
Merverellaaa Ozgeee22 bana sekreter dörtlü taramayı hiç karşılamıyor diyerek 6500 tl talep etti . Ben de yaptırmadım. İkiliyi karşılamıştı. Şeker yüklemesini karşılar mı acaba
Ayse1994 Ozgeee22 ben Anadolu sigortayı tamamlayıcısağlık.com diye bir şirket üzerinden aldım danışmanımda orada çalışan birisi acaba o yüzden mi tam bilmiyor