Ayse1994 Rabiamina yeni poliçenizde bu doğum hakkı gözüküyor mu peki yada sağlığım cepte uygulamasında
Rabiamina Ayse1994 benim doğum sigortam daha bitmedi. 40 haftalık olana kadar yetiyor yetmezse bu sigorta olacak yani
Ayse1994 Rabiamina benim süresi doldu yeniletme yaparken tekrar doğum sigortalı yaptırmak lazım dendi mecbur öyle yaptırdım
Mercan0652 Ayse1994 merhaba canım benim de ocakta süresi doluyor Nisan’da doğum yapacağım mecburen uzatacagiz biz de 3 aylık uzatma için ne kadar alırlar acaba sen ne kadar verdin uzatma için kaç ay uzatmiştin. Bize eski müşteri olunca daha indirimli demişlerdi ama bilemedim
Diririiririm Kızlar Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortam var muayene ücretlerim bitti ücretli muayene oldum doktorum tahlil istedi ama asistan ücret çıkıyor dedi. Bu durumu yaşayan var mı
Ayse1994 Diririiririm muayene üzerinden tahliller ücretsiz oluyor muayene hakkın yoksa ücretsiz olmaz
Mercan0652 Ayse1994 hadi ya o zaman bebeği de kapsar değil mi bu sigorta yani doğum sonrası için de geçerlidir bebek ve anne için
Ayse1994 Mercan0652 bebeği kendi üzerine ekletmen lazım tabi doğum sonrasını da kapsıyor 1 yıl dolana kadar
Mercan0652 Ayse1994 anladım canim teşekkürler. Bizim ocakta bitiyor yılbaşından önce zam gelmeden uzatalim bari 😀
ceydamur Mercan0652 sigorta sürenizin bitmesine 1 ay kala sağlığım cepte uygulamasından teklif görünüyor