bebisliozlem Ben direkt baby model’imi atayım mı 🤗 canım kızıma teyzesi ve babası aldı hastane çıkışlarını 🍡 kalpli olanı da e-bebek’ten aldık 🥰 onu da hastaneye götürmüştük ama 1 aylık fotoğraf çekiminde de giydirdim ben biraz büyük almıştım ☺️ 1 aylık olunca daha rahat oldu, diğer hastane çıkışlarını da fotoğraf çekilirken giydi bir de kırkında giydirdim ☺️ Dantelli olan bebewini’den ama satışı artık yok 🤗 Tavşanlı olan da lilabio’dan 🥰 kızım Mayıs doğumlu 🐣
Rukiisss bebisliozlem ayy bu ne maşallah maşallah ya aşırı güzel olmuş çekimlerin bende hep böyle yapmayı düşünüyorum çekimleri meyve falan asla güzel durmuyor böyle mükemmel olmuş
Miniklerinannesiyim Suracobann Dilektaytemur Boncuk15 Meryem_bebek_tasarım sayfasından yaptırdım kargo dahil 400 tl
hatice_aygun2 Hanniballl evet kan oluyor ilk kıyafet ben 5li set vermiştim zıbın üst alt bez battaniye şeklinde odaya gelince zaten çişi dışına çıkınca tulumunu giydirdim
Elif05eski Birbebekikiyetiskin çok güzel yumuşak ben beğendim canım Insta bebe den aldım Trendyol üzerinden
Elif05eski Mehmeteren-ve-defneninannesi trendyoldan aldım canım ınstegramdan istedim modeli söyledim yaptılar trendyoldan 30 cm lik bi ürün aldım zaten yönlendiryo seni ben takım yaptım yastıkla yastık başka yerden punch_passion_ 515 tl ye almıştım
ayselmom Meltempek bana hediye olarak geldi bu set o yüzden nerden yapıldı bilmiyorum ama benzerleri trendyolda mevcut
Glnrskr Zlmm Merhaba. Benim de kış bebeği o yüzden müslin tercih etmedim. Ben çok memnun kaldım aşırı sevdim . İnstagramda miraynakısdekor dan yaptırdım.
xJade bebisliozlem Çok teşekkür ederim. Sade ve şık geldi bana da inşallah giydirmek nasip olur ♥️🌸 😃
Boncuk15 Miniklerinannesiyim daha önce yazdım size sayfaya baktım çok güvenilir gelmedi siz ödemeyi nasıl yaptınız aynı sayfamı acaba çok uygun bende yaptırmak istiyorum
Anne_6 babyiscoming_ oğlumun adı da sadece Asaf 🥰 isimleriyle yaşasınlar 15 gün önce doğum yaptım bende