0680 secondmylife Bende bundan almak istiyorum ama renkler birbirine karışır mı diye korkuyorum. Hem sade hem güzel geliyor bana bunlar. Karışırmı renkleri sizce ?
secondmylife 0680 canım zaten hastane çıkışı olduğu için bir giydirmeden önce bide sonrasında saklamak için yıkadım renkleri karışmadı. Elinde bebek şampuanı ile ılık su ile yikarsan hiçbir şey olmaz
ayselmom Meltempek bana hediye olarak geldi bu set o yüzden nerden yapıldı bilmiyorum ama benzerleri trendyolda mevcut
happyprincess_06 İki takım aldım birde Aralık tam kış olduğu için bu şekilde kalın battaniye aldım, penye battaniyeye ilaveten🌸
Eliffyamann happyprincess_06 ay bu boğazı dantellilerden arkadaşım bebeğine almıştı, yavrunun boğazı kac hafta kıpkırmızı alerji yaptı, çok hassas oluyor ciltleri😥
gunom greybrde zevk ve tarz eski yeniyle alakalı bir duurm değil. Ben modaya göre trendlere göre bakmıyorum teşekkür ederim 🙂
Miniklerinannesiyim Suracobann Dilektaytemur Boncuk15 Meryem_bebek_tasarım sayfasından yaptırdım kargo dahil 400 tl
bebisliozlem xJade kızım zamanında stokları aylarca gelmedi bunun 🥲 ve alamadım ☺️ siz güzel günlerde giydirin inşallah ❤️
mrveklc16 Instagram ve dolapta @babydepo16 hesabına mutlaka göz atın kızlar kapanan mağaza ürünleri çok uygun fiyatlılar organik hastane çıkışlarıda var
mervegulerktas Mlikecn Tasarimci Anne sayfasına bakabilirsiniz ben oradan yaptırdım kaliteli memnun kaldım
Bogurtlentadinda SancarMom bende buradan yaptırmıştım ilk oğluma gafulldan ürünleri hem çok güzel hemde çok kaliteli, güzel gunlerde giysin 🤍
xJade bebisliozlem Çok teşekkür ederim. Sade ve şık geldi bana da inşallah giydirmek nasip olur ♥️🌸 😃