Ebbruc Kayraninnannesi Kutulu olanı aldım, diğerini de kendi ismimizle sipariş verdim yapım aşamasında 🥰
Derya7753 Kayraninnannesi [https://mutluresim.com/images/2024/10/17/1X723r.png] benimkide böyle direk resmi nasıl atıyorsunuz onu bir türlü beceremedm ben
secondmylife 0680 canım zaten hastane çıkışı olduğu için bir giydirmeden önce bide sonrasında saklamak için yıkadım renkleri karışmadı. Elinde bebek şampuanı ile ılık su ile yikarsan hiçbir şey olmaz
atesnzm Kayraninnannesi Ben hastane çıkışı olarak chakradan takım almıştım ama bir de böyle yaptırdım
Semakantar Kayraninnannesi heralde en saaadelerden hoşlanan benim ahaha sapsade kıpkırem dümdüz isimsiz sekilsiz organik pamuk bir set aldim ben ogluşuma :))))
Mercan0652 Semakantar bende sendenim sapsade bişey giydircem bende üzerinde sadece hello yazan küçük bi koalacık vaarr 🐨
Glnrskr Zlmm Merhaba. Benim de kış bebeği o yüzden müslin tercih etmedim. Ben çok memnun kaldım aşırı sevdim . İnstagramda miraynakısdekor dan yaptırdım.
BusZeyRas meltembadem ah ben de bunun pembesini aldım26 haftalığım, kitikate çok severim tamamen organik ilk kızımda da çok kullandım 4 yaşına kadar tişört vs de aldım hatta güzel günlerde kullanın siz de❤️
Rukiisss bebisliozlem ayy bu ne maşallah maşallah ya aşırı güzel olmuş çekimlerin bende hep böyle yapmayı düşünüyorum çekimleri meyve falan asla güzel durmuyor böyle mükemmel olmuş