SancarMom Mrv0651 Merhaba instagram adresi GaffulBattaniye Hastane çıkışı 2300₺ 10 lu set ( arka nakış extra ) Takı yastıgı 1000₺ Nevresim seti sadece nevresim 2300₺
Gamzeli_03 Kayraninnannesi hepsi bir birinden güzel Rabb’im içini doldursun sağlıcakla kucağınıza alın inş kızlar 😘🥰😍😘🤗♥️
dika babyiscoming_ inşAllah geldi mi fikirlenirini benimle de paylaşır mısınız ben daha ismine karar vermedim diye yaptırmadim
twn_babymom gunom hiç tarzım değil benim çok kötü duruyor kusura bakmazsan eğer ağır abartılı diyebilirim daha sade renkler bence daha güzel olur fikrimi söylemek istedim
gunom twn_babymom ben fikir almak için atmadm öneri amaçlı attım. Herkesin tarzı aynı olmayabilir ve şuanlik bunu beğendigimi ileriki aylarda belki fikrimini değişebileceginibde yazmıştım yinede sağ olun 🙂
Canan2625 Fundaaaaa doğru sıcak hasta ediyor insanı ama müslinde çok ince olur diye vazgeçtim pamuklu almıştım neyse artık iş işten geçti 😅
Fundaaaaa Canan2625 4 kat Müslin yaptırdım ondan çok ince değil battaniyeleri gibi 😄 olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz ❤️
Tontonunannesi @“Kayraninnannesi”# benim kızım bunu aldı kardeşine bende hastane çıkışı olarak kullanıcam Rabbim nasip ederse
Tontonunannesi Hanniballl sen bunu hastaneden çıkarken giydir ebeye sade birşeyler başka bir takım ver o kirlenir zaten sonra bunu giydirip resim falan çekinirsiniz eve de öyle dönersin