Hanniballl yanına sadece bir takım alma dümdüz uyguna alt üst takımlı 5’li bir hastane çıkışı alırsın ilk hemşireye onu verirsin takım olarak giydiriyorlar zaten. Ve tulum giydirmezler dediği de hastanede doktor bebeği kontrole muayeneye geliyor ve kolayca soyup muayene edebilmesi için genelde patikli alt üst olanı tercih ediyorlar hemşireler o yüzden tulum giydirmezler demiş olabilir eltiniz. 😊 yazdığını benmi yanlış anladım yoksa gerçekten doğrumu anladım bilemiyorum ama bu 10’lu set içindekilerin hepsini üst üste tabiki de giydirmiyorlar hastane sıcak onu da geçtim evlerde artık sıcak eski zamanlar gibi tek oda sıcak diğer yerler soğuk değil. Bady ve tulum giydirilmesi yeterli yada tulum yerine alt üst patikli takımı giydirmek yeterli oluyor. Üst üste giydirilirse anında işçilik oluyor bebekler iki bebeğimde ki 3. Bebeğimde kış bebeği 1. Ekim 2. Ocak 3. De inşallah aralık sonu kasım başı gibi gelecek. Hiçte öyle üst üste giydirmene gerek yok ensesini sırtını kontrol ederek ne giydirip üstüne ne kalınlıkta bir battaniye örteceğine karar verirsin sen zaten annelik otomatik yükleniyor bünyeye. Ve son olarak büyüklerin en büyük hatası el ve burundan bebeğin üşüdüğü kanısına varmak oda yanlış bebeklerin uzuvları her zaman soğuk oluyor ensesini baza al ensesi sıcaksa iyidir ensesi soğuksa bir tık daha kalın giydirebilirsin 😊