Nes7616 Minikkalp19 gelmediği için gelmediği gibi sancılar sıklaşacağına uzadığı için arası belirtiler çok yoğunken azaldığı için 🤷🏻♀️
Mihruss Minikkalp19 aynen benimde 37 de vardı sonra gitti perşembe son günümüz bakalaım hayırlısı olsun
irem88 Minikkalp19 işte geçmemesi için 40 haftayı beklemicez 39 da doğum başlatılacak 4.200 den sonra zorunlu sezeryan olıyormuş
Minikkalp19 Beyzaylm çatı muayenesini bazı doktorlar yapmıyor sanırım çevremde de duydum böyle şeyler
Minikkalp19 Svllkccc maşallah 🧿 ben 39 da gittim 3250 dedi bana da kilo yönünden sorunumuz yok suanlik
Svllkccc Minikkalp19 evet canım ben normal istediğim için iri kilolu olsun istemiyor sadece o yüzden :)
Nazar_salcan 38+3olduk ne nişan ne su ne sancı hicbsy yok ara ara kasılmalar var bakalım yarın kontrolüm var hem bian önce doğurmak istiyorum hemde doğumdan korkuyorum sizin varmı korkularıniz
Minikkalp19 Nazar_salcan normal doğum gibi duruyor şuanda bende hem çok istiyorum gelsin bazende neler yaşayacağım diyip korkuyorum 🫢🫣 hakkımızda hayırlısı 🤲
Yenianneee1 Nazar_salcan aynı bendende okadar bizde 38+4 hem artık doğurmak istiyorum hemde doğumdan korkuyorum ara ara kasılmalar oluyor bakalım ne zmn gelmek isterse ☺️🌸
Busra3590 Bizde 40 hafta olduk yok hiç bir belirti bugün kontrolüm var sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişlerimiz🤲🏻