39+1 bugün itibariyle ama hala gelmeye niyeti yok bebişimin günlük yürüyüş yapıyorum merdiven cikiyorum squat yapıyorum ama etkili olmuyor galiba🫣 nişan sancı hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl 😌

Minikkalp19 bugün gittim belki sancım çıkar açıklığım olur doğururum ümidiyle doktormngelmeye niyeti yok haftasını doldurur dedi 😅 38+2

Minikkalp19 yalancı sancıların sıklaşmasi dışında hicbirsey yok. Bugun bi 2 saat zaman diliminde 10 dk 5 dk 8 dk 7 dk gibi araliklar sıklaştırdi hi heyecan yaptım ama sonrasi yine yok 😀😀 doktor çok düzensiz henuz 5dkda bire düşene kadar ritmik olarak evde beklemeye devam dedi cuma kontrol var. Bazen hic doguramayip ömür boyu hamile kalcam gibi hissediyorum. Tetikte olmaktan yalanci mi gercek mi kac dk takibinden kafa sıyrıldı 😀😀 sizde durumlar nedir :)

Minikkalp19 39 haftalik olduk an itibari ile . Kucuk adami bekliyorum her gün doğurmadım doguramadim diye geziyorum. 😀😀

Minikkalp19 bende en son geçen cuma kontrole gittim gelisim 4 5 gun ileride dedi en son 24 ekim zaten adet tarihine göre ama ileride oldugu icin 10 gune gelir en son dedi ama hala gelmedi. Beklemek ne zor 8 ay gecen hamilelik 9.ayda durdu kaldi sanki😀😀

GamzeClkk masallah masallah . Annesinin kucağını daha cok sevecek haberleri olsa beklerler mi acaba 😀😀

Minikkalp19 41 42 haftayı görenler ne yapıyo acaba ben 40 hafta zor dayanıyorum dedm inşallah 42 haftayı bulmaz doktor ben o kadar bekletmem azcık açılman olsun suni veririz dedi onada ayrı korktum 😅

neslsah-1 suni kişiden kişiye cok degisiyormus sanirim bazi kisiler suni de bu muymus ya falan diyormuş 😀😀 korkutmasın kendinizi (dedi ama kendide korkuyor😀) Allah o gücü verir elbet o anda insallah hepimize 😀🙏🏻

Bende 38+4 olduk bide tombiş bi bebek artık daha fazla kilo almadan gelsin istiyorum gel artık miniğim gell🥹

Seymaalp ay bende 😅 her arayan ne zaman doğum diyor bilsem diyorum keyfini bekliyoruz küçük adamın 😂 nişan açılma yalancı sancı vs var mı.peki sizde

neslsah-1 bana en son 41 dedi doktor yoksa suni ile başlatacağız dedi özele mi gidiyorsunuz devlete mi? Suni sancı dan korkuyorum gerçi çatı muayenesinden de çok korkuttular ama geçen hafta çatı kontrolum oldu bu muydu dedim 🫢