1Ali 39+4te gece bir saat arayla iki kere activating labor egzersizin yaptım youtube de var, ondan sonra peş peşe oldu her şey 39+5 öğlen kucağımdaydı oğlum🥰
Seymaalp Bugun kontrol var 39+1 uyuyamadım heyecandan bugun biseyler planlanır belli olur diye düşündüğümden ayy bana dua edin kızlar 🤭🤭🤭
Seymaalp Minikkalp19 çatı muayenesinde uyardım bu dogumu baslatirsa başlatır. Eğer yine gelmezse bebek en son 24 ekim persembe sabah 9da gelirsin suni sanci ile dogumu başlatıriz dedi umarim perşembeye kadar kendi sancim ile doğurabilirim🫢🫢
Minikkalp19 1Ali aslında benim hergun parça parça yaptığım hereketlerin toplu halı video. Bı tür yaptım da 😅👌
Svllkccc Minikkalp19 evet canım ben normal istediğim için iri kilolu olsun istemiyor sadece o yüzden :)
1Ali Minikkalp19 evet evet çok zorlayıcı hareket yok, kendini iyi hissediyorsan bir tur daha yapsaydın
Minikkalp19 Seymaalp benimde en son tarih 29 Ekim gelmezse o güne kadar suni ile başlatacak doktor. Bende oldum çatı muayenesi ama işe yaramadı benim inşallah sizde etkisi olur 🤲😌
miyopmom Seymaalp banada uyari yapildi simdilik sanci yok minicik ufacik arada geliyo gibi ama sanci bile denmez ya bende anlamadim
Seymaalp miyopmom benimde uyarıdan sonra bi agrim oldu sonra ara ara keskin ağrılarım oldu saplanan ama düzensiz birde regl ağrısı gibi bi agri sizlama sürdü sonra nişan geldi . Nişan gelince hepsi kesildi bende anlamadim😀😀
Asu_moi miyopmom sizle ben çaresiz gibiyiz 😂😂bütün doğuramayan başlıklarda varız inşallah sağlıkla doğururuz 🩵🧿 hangimiz doğurursa haber verelim birbirimize🙈
1Ali miyopmom bir kaç kere tekrarlayın haftanız yakınsa eğer illaki ucundan da olsa işe yarar, çok faydasını gören var 🥰
Asu_moi miyopmom bende 40+6 yım yapmadığım şey kalmadı😂 hep sizi görüyorum aynı süreçten geçiyoruz 🫠 bende yoruldum artık beklemekten Allah büyük belli ki sancım geldi diyenlerden olamıcaz gibi🙈
miyopmom Asu_moi gelicek Allahin izniyle sabir 🤲🏻🥰 demek ki bizim bebislerimizin daha vakti var. Yarin tekrar kontrolum var her sey yolunda olursa en gec pazartesine kadar bekleyecegiz dediler ama insAllah seninde benimde hatta bizim gibi kim varsa herkesin kendisi sancisi gelir en guzel en hayirli saglikli normal dogumlar nasip olur 🥰🤲🏻 hepimiz sag salim kavusalim yavrularimiza🤲🏻
goktugunannesii Asu_moi 39+3 te doğum yapmıştım. Bende diyemedim çünkü önce suyum geldi, 😅😅 sonra kavuştuk şimdi 2 yaşında kardeşini bekliyor 🥹 ah zaman zalımsın
Asu_moi miyopmom amin inşallahh🙏🏻🥹Allah hepimizin yardımcısı olsun,kolaylıkla güzellikle sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi🥰😍 güzel haberlerinizi bekliyorumm🌸🌸
miyopmom Seymaalp ya bende niye etki olmadi :((( insAllah sancilariniz gelir hemencecik kavusursunuz bebisinize 🥰