XBurcuburcu Sosyalbiri türk kahvesine dön bari 🥲 Granül kahve en tehşikelisi içerisinde plastik parçaçıklar tespit edildi bırak hamileliği normal zamanda bile içme🙏
XBurcuburcu Sosyalbiri çayı neden ksıtlamadı acaba. Çayında fazlası zararlı diyor doktorlar. Demir emilimi için
Neferut Sosyalbiri ben de aynı çayı çok içiyorum kahveyi bir çay bardağı bazen yarım nescafe falan da içiyorum benim bebeğimin gelişimi önden gidiyor. Bu demek değil ki yapılmalı hayır azaltılmalı tabi ki kahve ama stres de yapmayın gelişim geriliği olur diye
Tugceelanaz Çok kahve tüketen biriydim , Artık Kokusu bile ağır geliyor bazen Sütlü makine kahvesi içiyorum günde 1-2 tane o kadar
Sosyalbiri Tugceelanaz yaa umarım ben de tiksinirim de kolay olur bırakması 🤲🏻 yoksa ben gün 2 bardak kahve net içiyorum
Sosyalbiri esrpydn ne güzel yaa ne bulantım kusmam oluyor ne de tiksinmem. Bu da iyi değil ki insan kontrolsüz kilo alıyor. Zararlı şeyleri canı çekiyor.
Ocakbebegi Sosyalbiri kafeinin bebeğe çok zararı var kesmek gerekli olabildiğince. Lösemiye bile sebep oluyormuş
Cnhavva Sosyalbiri demir emilimini azaltiyo sanirim bazi durumlarda bide bebkte carpinti vs de yapabiliyomus ama gunde 3 fincan kadar icmeye izin var ben eskiden cayda kahvede icmezdim ama suan canim cay istiyo limon sıkıp içiyorum arastirdim limon biseyi dengeliyomus zararini mi aliyomus ne hatirlamiyorum tam