Melek255 Sosyalbiri gebelikten önce kupa ile Türk kahvesi gün içinde sütlü kahve ve çok çay içerdim. Maalesef gebelikte günde Bir küçük fincan türk kahvesi ve bir fincan çay içiyorum..
Sosyalbiri Melek255 ne güzel keşke ben de azaltabilsem bir ara tiksinecek gibi oldum ama yok. Çay kahve içmezsem gün bitmiyor
obli Sosyalbiri hamilelikten önce günde 2 bardak kahvem vardı. Şuan hiç içmiyorum sigarayı da bıraktım o nedenle kahveyi de aramıyorum.
Sosyalbiri obli benim güne granül kahve ile başlamam peki🥹. Ayılamayacakmışım gibi hissediyorum tedirginim de içtiğim için
lidyaa30 Sosyalbiri gunde minimum 1 ya da 2 turk kahvesi iciyorum cay bardaginda yoksa bas agrim tutuyor sigarayi da birakinca mecbur oluyor
Sosyalbiri lidyaa30 haklısın canım. Ben bırakamadım bile ne kahveyi ne çayı. Doktorum kahve en fazla 1 bardak çayı istediğin kadar iç dedi ama bilmiyorum çokmuş gibi geliyor bana.
Sosyalbiri Neferut keşke hiç içmesek ama ne mümkün ben günde 1 Türk 1 granül kesin içiyorum çay da var😣
Sosyalbiri Mrvsmt2502 ayy 😵💫 inşallah yavaşlatmaz yaa tiksinmiyorum da napıcam bilmiyorum gün geçmez bana
Dileeekk Sosyalbiri gebelikten önce ⅚ fincan Türk kahvesi içiyordum öğrendikten sonra ara da sırada bir fincan içiyorum
Sosyalbiri Dileeekk helal valla sana canım. Ben hala 2 kesin içiyorum çay da ekstrası. Darısı bana 🤲🏻🫠
obli Sosyalbiri yavaş yavaş bırakmaya çalışın normalde bile aç karnına kahve sağlıklı değil diye okumuştum.
XBurcuburcu Sosyalbiri türk kahvesine dön bari 🥲 Granül kahve en tehşikelisi içerisinde plastik parçaçıklar tespit edildi bırak hamileliği normal zamanda bile içme🙏
XBurcuburcu Sosyalbiri çayı neden ksıtlamadı acaba. Çayında fazlası zararlı diyor doktorlar. Demir emilimi için
Neferut Sosyalbiri ben de aynı çayı çok içiyorum kahveyi bir çay bardağı bazen yarım nescafe falan da içiyorum benim bebeğimin gelişimi önden gidiyor. Bu demek değil ki yapılmalı hayır azaltılmalı tabi ki kahve ama stres de yapmayın gelişim geriliği olur diye
Ecekrk Sosyalbiri günde 200mle kadar tüketiliyor ama bende kansızlık var o yüzden hamilelikte çarpıntı yaptı ilk 6 ay içtim sonra bıraktım 1-2 haftada bir kafeinsiz içiyorum
Sosyalbiri obli çok haklısın ama gün geçmiyor iş yerinde uykum geliyor. Hele sabah içmezsem hiç ayılmayacak gibi hissediyorum
Gamze_gamze Sosyalbiri ben günde 5-6 bardak çay, bir fincan Türk kahvesi, küçük bir kupa da latte içiyorum. Bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu. Kansızlık da yaşamıyorum çok şükür
Gamze_gamze Ecekrk Yo zıpır zıpır iş görüyorum birşey olmadı çok şükür. Düşük riskim de yok 31. Haftam
esrpydn Bende hamilelik öncesi hergün kupayla Türk kahvesi ya da kendi demlediğim filtre kahve içerdim ama 10 haftalığım assla canım istemiyor haftada bir fincan anca içiyorumdur. Doktorum günde bir fincana izin veriyor ama
Sosyalbiri esrpydn ne güzel yaa ne bulantım kusmam oluyor ne de tiksinmem. Bu da iyi değil ki insan kontrolsüz kilo alıyor. Zararlı şeyleri canı çekiyor.
Ngsngetnsgng Sosyalbiri su ve meyve suyu dışında birşey kullanmıyorum doktorum iki bardak içebilirsiniz kahve yada bif bardak kola falan diye örnekler verdi ama hem tiksiniyorum şuan ilk çocukta da aynı şekilde bunda da dogum yapıp geldikten sonra ilk isteğim kahve yada çay olmuştu suyu bile zor içiyorum herşey burnum a pis kokuyor