Karanfill Canan2625 normal polinik ve özel poliklinik diye ayrılıyor ya sen özel polikliniğe tıklayıp oradan seçeceksin doktorunu
Canan2625 Mutluuu42 Ali acara nasıl gidiyoruz randevu alması çok zor oluyormuş en erken 3 ay sonra veriyormuş
Mutluuu42 Canan2625 ben Mayıs Haziran gibi gittim 750 idi Selçuklu tıp perinatoloji bölümünü arayıp muayene ücretini sorabilirsiniz
Mutluuu42 Canan2625 bizim durum acildi biraz arkadaşımız ayarladı ama muayene yerini arayıp durumu anlatırsanız erken de veriyor
Canan2625 Mutluuu42 şimfi randevu aldım ücret öde diye bi yer çıkıyor tıkladım 594 tl çıktı bundan ayrı bi daha mı veriliyor orayı anlamadım siz taş mayıs haziran de 700 küsür vermişsiniz
Hayalimmm42 Canan2625 merhaba bende selcuklu tıpa gökcen beye gittim kendı doktorum medovada benı ona yönlendırdi 594 tl ödedim kredi kartıyla ama oraya gidincede 1000 tl ödedik biri özel muayene parası biride detaylı ultrason parasıymıs🫤
Canan2625 Hayalimmm42 aa öyle mi ben detaylı ultrason için gitmiyorum ama normal riskli gebelik olarak gidiyorum yine mi aynı ödeniyor ki acaba
Canan2625 Hayalimmm42 siz randevu alırken mi ödediniz ben randevu aldım direkt ama parasını henüz ödemedim orada öderiz diye
Hayalimmm42 Canan2625 onu inanın bilmiyorum zaten kapıda riskli gebelik diye yazıyor ama parası aynımı bilmiyorum
Hayalimmm42 Canan2625 594 tlyi kredi kartıyla hemen ödedim oraya gittik bizi vezneye yönlendirdi bende online olarak ödeme yaptıgımı söyledim o özel muayene parası bu detaylı ultrason parası dedi 1000 tl daha ödedik😒
Canan2625 Hayalimmm42 anladım teşekkür ederim peki gökçen beyden memnun kaldınız mı ne kadar süre baktı ve sinirlimi sakin mi eğlenceli biri mi bilgi almak istiyorum da sizden ☺️