Karanfill Canan2625 Selçuk tıpta Aybike Pekin var Bir de Ahmet Başaran var meram’da kendi kliniği, ikisini de alanında çok başarılı bence
Canan2625 Karanfill ben detaylıya Mustafa başarana gittim ama bilmiyorum bana çok sert geldi soru sorarken tersliyor bi garip geldi nedense
Karanfill Canan2625 ben de ilk gebeliğimde Mustafa başaran’a gitmiştim ama memnun kalmıştım, 2. gebeliğim de ahmet başaran’a gitmiştim o perinatolog
Canan2625 Karanfill selçuk tıptan randevu aldım perinatolojiden ama doktor seçme yok internetten o nasıl olacak acaba
Karanfill Canan2625 normal polinik ve özel poliklinik diye ayrılıyor ya sen özel polikliniğe tıklayıp oradan seçeceksin doktorunu
Ayseguller Yazın Halis Özdemir’e gittim. Çok memnun kaldım. Kesinlikle ilgili ve bilgili biri. 3200 liraydı ağustos’ta. Selçuk tıptansa halis hocayı tercih ederim
Canan2625 Ayseguller Selçuk’tan randevu aldım ama doktor seçimi olmuyor online randevuda nasıl randevu alacam ve doktor seçeceğim acaba ve selçuğun ücreti nedir
Aynil710 Karanfill merhaba memun kaldiniz mi ahmet beyden Hic fikrim yok ahmet beye mi alsam mustafa beye mi
Canan2625 Mutluuu42 Ali acara nasıl gidiyoruz randevu alması çok zor oluyormuş en erken 3 ay sonra veriyormuş
Mutluuu42 Canan2625 ben Mayıs Haziran gibi gittim 750 idi Selçuklu tıp perinatoloji bölümünü arayıp muayene ücretini sorabilirsiniz
Mutluuu42 Canan2625 bizim durum acildi biraz arkadaşımız ayarladı ama muayene yerini arayıp durumu anlatırsanız erken de veriyor
Canan2625 Mutluuu42 şimfi randevu aldım ücret öde diye bi yer çıkıyor tıkladım 594 tl çıktı bundan ayrı bi daha mı veriliyor orayı anlamadım siz taş mayıs haziran de 700 küsür vermişsiniz