Kara22 Canimbalim devlet hastanesine de randevu alabilirsin halime Şeyda hanım var çok ilgili bebek yüzlü bir doktor 🥰🥰🥰
Canimbalim Sedafcn merhaba çok teşekkürler 🥰 eşimin kendi iş yeri arayıp sordum ama Oğuzhan inceli var o nasıl acaba bilginiz var mı :)
ozlem6060 Canimbalim benim görümcem ona gidiyordu görümcem memnun kaldı ondan ama ben kendi gebeliğimde hiç memnun kalmadım optimetde görümcemin normal doğumuna girdim ebeleri aşırı kötüydü ve ona hiç iyi izlenim bırakmadılar
Kara22 Canimbalim ikinci gebeligimde para için bebeğimi ve beni tehlikeye attı uzattikca uzatti artık canıma tak dedi devlete gittim hemen doğuma alındım
Nlgun_ondr Canimbalim Merhabalar Ben Optimed Seda Hanıma gidiyorum ama İrmet Hastanesi derseniz orda Salih bey baya övülüyor
Kara22 Canimbalim çok saol sürekli su gün yatış yapcaz gel dedi gittim o gün haftaya gel dedi haftaya gittim tekrar su gün gel dedi o gün gittim baktım hala uzatiyor aynı gün devlete gittim hemen doğuma girdim
Canimbalim Kara22 peki bir şey sormak istiyorum ben zaten doğumu orda düşünmüyorum İstanbul’da oturuyorum çünkü cihazı yeni mi? Yani haftam yeniyken kolay görür mu
Kara22 Canimbalim evet ben 6 haftada görmüştüm bebegimi ikinci gebelikte üçüncü gebeligimi 7 hafta iken öğrendim gittim bebeği gördüm kalp atışı felan duydum ama irmet sezere gitsen daha iyi ben gittigimde ilk güzel sohbet ediyoruz sonra ultrasona geçiyoruz bebeğin her detayını inceliyor orda da sohbet ediyoruz yani muayene hep sohbetli geçiyor ben %25 indirimim ile 930 TL ödüyorum indirimsiz hali 1100 felan heralde
Canimbalim Kara22 aslında ona almak istemiştim ama baktım bu hafta boşluğu yoktu olmadı haftaya gideyim o zaman vardı çok teşekkür ederim bilgi için ♥️♥️🙏
Edafmo Canimbalim ben ilk doğumumu Çerkezköy irmette Sezer ARDA’da yaptım öncesinde rutin kontroller içi de ona gidiyordum. Ben kendisinden de ilgisinden de çok memnunum. İkinciye hamileyim yine ona gidiyorum☺
Edafmo Canimbalim evet çok yoğun oluyor ama hastaneyi arayıp durumunuzu anlatırsanız araya sokabiliyolar bazen, ben birkaç kez öyle yapmıştım
Merverdmy Merhabalar, bende hamile değilim ama düşünüyorum öncesinde değerlerime baktırmak için nurdan tombalaka gittim vitaminlerime baktı düşüktü iğne kullandım şimdi folik başladık daha önce giden oldu mu?