Edafmo Canimbalim evet çok yoğun oluyor ama hastaneyi arayıp durumunuzu anlatırsanız araya sokabiliyolar bazen, ben birkaç kez öyle yapmıştım
Merverdmy Merhabalar, bende hamile değilim ama düşünüyorum öncesinde değerlerime baktırmak için nurdan tombalaka gittim vitaminlerime baktı düşüktü iğne kullandım şimdi folik başladık daha önce giden oldu mu?
Sedafcn Arkadaşlar bu arada bugün optimedde ikili tarama testimi yaptirdim %15 iş yeri indirimiyle 450 ₺ ye yaptırdım forumda çok yüksek fiyatlar yazan var bilgilendirmek istedim ben yüksek diye başka hastanelere fln bakmayı düşünüyordum
ozlem6060 Toticik aaa sizdemi sezer hocadasınız bende ama ikili test hiç yaptırmadım fetal dan yaptırdım o yüzden birşey diyemem
ozlem6060 Canimbalim benim görümcem ona gidiyordu görümcem memnun kaldı ondan ama ben kendi gebeliğimde hiç memnun kalmadım optimetde görümcemin normal doğumuna girdim ebeleri aşırı kötüydü ve ona hiç iyi izlenim bırakmadılar
LLimonn ozlem6060 ne zaman doğum yapmıştınız acaba? Bende optimedte egemen beye gidiyorum doktorumdan cok memnunum ama ebe ve doğum muhabbeti korkuttu
Toticik ozlem6060 evet ordayım çokta memnun kaldım pazartesi randevu aldım yaptırcam devlette yapmıyorlarmış
LLimonn ozlem6060 sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲 umarım ebeler değişmiştir ben zaten gergin bir yapıya sahibim böyle şeylerde parçalarım o ebeleri😅😅
ozlem6060 LLimonn amin hepimiz inşallah Kesinlikle tepkinizi koyun dediklerine uyun ama bağırdığında ve ya bağırmaya kalktığında sessiz kalmayın
LLimonn ozlem6060 heee bide bağırıyorlar yanii gerekirse kovarım başkası gelsin bile derim olmadı şikayet bile ederim💆🏻♀️ yani bence bu doğum konularında insanların daha iyi davranması gerekiyor yapamayacaksan o bölümü okumicaksın sabrın yoksa umarım değişmişlerdir
ozlem6060 LLimonn umarım değişmişlerdir ben sırf o yüzden irmete geçtim malum gördüğüm için kafama taktım 😂😂
LLimonn ozlem6060 ya ben irmete de gittim ama hani doktorun size hissettirdiği güven vardır ya onu alamadıgım için tekrar etmedim kendi doktorum zaten istanbulda ama sürekli gidip gelemeyeceğim için burda arkadaşlar vasıtası ile onlar gittikleri için tercih ettim suan memnunumda doktorumdan bakalım😇
Annne1 Canimbalim eğer doğumu Çerkezköy’de düşünüyorsanız irmette sezer bey, optimedde ilke hanım var. Ben ikinci doğumumu salih beyde yaptım. Ama artık fazla hasta yorgunluğundan mı bilmiyorum eski ilgisi kalmadı gidenlerden duydugum kadarıyla söylüyorum🩷