mucizegebee @CerkesMaria benimde daha önce 3 kaybım var bu 4.hamileliğim endişeni anlıyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
CerkesMaria mucizegebee doktorumla gorustum 2 gun oncede olmustu kan sulandırıcıyı kestı duphastona devam dedı kırmızı olmadıkca sorun yok dedı
Melikeakkc CerkesMaria bende 4+5 bende de hiç bişey yok dün doktora gittim çok erken dedi keseyle bebekte gözükmedi 😂
daenerys CerkesMaria nazar değer belli mi olur. istekli bi sekilde olmasa bile gönülleri bozulur çünkü çoğu kadın 9 ay boyunca aşırı zorluklar çekiyor 😃
Simya2810 CerkesMaria 24. Haftadayım öyle büyük belirtilerim olmadı göğüs büyümesi hassasiyeti kasık ağrısı dışında. Midem hiç bulanmadı bel ağrım olmadı. Belirtiler kişiden kişiye göre değişir.
CerkesMaria Simya2810 bel agrım yoğun oluyor yuruyunce bırde arada mınık kahve lekelenmeler ıste onlardan korkuyorum
Simya2810 CerkesMaria kahverengi lekelenmeler var ise doktorunuzla konuşup Progestan yazmasını isteyebilirsiniz. Benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra vermişti
Kvrck CerkesMaria ben sadece adet belirtisi yaşadım. Yani göğüslerimde hassasiyet ve ara ara kaşık sancısı. Baska hiçbir belirti yoktu. Bulantı,.baş dönmesi, uyku sorunu vs hiç olmadı. 25. Haftamizdayiz rahat geçirdim yani
Edanursoylu CerkesMaria herkeste bir belirti olacak değil. Ben 15+3 haftaligim doktora gidip cocugu icerde gormesem hamile olmadığıma inanacağım 🤣🤣 İlk gebeligimde böyleydi 40 haftalık sezeryan dogum yapmıştım sancı sizi ağrı hiçbir şey yoktu sadece göbek sismisti keşke hep böyle gitse herkesin🤲
Tiniminihanim1 CerkesMaria çok normal canım 21 haftalığım hala belirtim yok. En güzel hamilelik belirtisiz hamileliktir, canın istediğini ye iç keyfine bak oh 🥰🫠