CerkesMaria Simya2810 bel agrım yoğun oluyor yuruyunce bırde arada mınık kahve lekelenmeler ıste onlardan korkuyorum
Simya2810 CerkesMaria kahverengi lekelenmeler var ise doktorunuzla konuşup Progestan yazmasını isteyebilirsiniz. Benim doktorum kalp atışını duyduktan sonra vermişti
Kvrck CerkesMaria ben sadece adet belirtisi yaşadım. Yani göğüslerimde hassasiyet ve ara ara kaşık sancısı. Baska hiçbir belirti yoktu. Bulantı,.baş dönmesi, uyku sorunu vs hiç olmadı. 25. Haftamizdayiz rahat geçirdim yani
Edanursoylu CerkesMaria herkeste bir belirti olacak değil. Ben 15+3 haftaligim doktora gidip cocugu icerde gormesem hamile olmadığıma inanacağım 🤣🤣 İlk gebeligimde böyleydi 40 haftalık sezeryan dogum yapmıştım sancı sizi ağrı hiçbir şey yoktu sadece göbek sismisti keşke hep böyle gitse herkesin🤲
Tiniminihanim1 CerkesMaria çok normal canım 21 haftalığım hala belirtim yok. En güzel hamilelik belirtisiz hamileliktir, canın istediğini ye iç keyfine bak oh 🥰🫠
Tiniminihanim1 CerkesMaria evet normal sayıyor doktorlar kırmızı renkte değilse, ama yine de mutlaka doktora gidin progestan ilaç başlarlar aksatmayın
CerkesMaria Tiniminihanim1 geldım kese ufak pek gelısmemıs dedı pazartesıye kadar beklıcekmıs ondan sonrada gelısmez ıse ılacı kesıcem dussun dedı
Mahinur-12 CerkesMaria daha çok erken 8 haftadan sonra bulantın olursa başlar yani ins olmaz diye dua ediyim çok kötü 19 haftalık hamileyim hala bulantı kusmam halsizlik var çok zor bence tadını çıkarın yiyip içip keyfinize bakın
CerkesMaria Mahinur-12 doktora geldım kese ufak pek gelısmemıs dedı pazartesıye kadar beklıcekmıs ondan sonrada gelısmez ıse ılacı kesıcem dussun dedı
HafizeVrr CerkesMaria Bende 10. Haftama kadar hamilelik belirtileri hiç yoktu hatta kendimde kusur arıyordum insanların midesi bulanır ayılır bayılır ben niye böyleyim diye😅 çevremdekiler saçmalama ne güzel işte sus dillendirme diyorlardı 12. Haftamda bir sabah kusarak uyandım ve 1 ay her gün kustum🥲 nasıl olduğunu anlamadım bir anda dünyam değişti. Tabi sonra doktor mide bulantısı ilacı verdi geçti. O yüzden prensesliğinin tadını çıkar💖
Sburcak CerkesMaria inan bende aynıyım bugün 4:15 de kontrolüm var korka korka bekliyorum saatimi 11 haftalik oldum sadece göğüs hassasiyetim vardi şimdi o da yok 🥺