Konya’da yaşayan gebeler buraya 🥳
prensesimveannesi Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Mehsa selçukluda yaşıyorum, 2.5 yaşıdna kızım var 11 haftalık gebeyim. Şehir hastanesinde özlem ece başarana gidiyorum 🥰
Leylalarr bende şehir hastanesinde özlem ece başarana gidiyorum çok memnunum siz sormadan her şeyi açıklıyor konuşkan güler yüzlü tavsiye ederim 🥰
Mrvsmt2502 bulantılarıniz vs ne alemde.
prensesimveannesi göbeğiniz çıkmaya başladı mı? Ben 13 oldum hiç kimse anlamıyor gebe oldugumu😂
Nergizos 5. Haftadan beri bulantı halsizlik had safhada. Elim kolum kalkmıyor prilam ile ayakta duruyorum gündüz uyuma imkanım olmadığı için. 2 gündür bulantım azaldı gibi oldu prilamı önce teke düşürdüm sonra atmamıştım atmadığım gün yine kustum o yüzden tek devam ediyorum . Siz nasılsınız?
- Düzenlendi
Mrvsmt2502 benim de bulantım 6 haftadan beri devam ediyor ama 10 üzerinden 3 4 gibi. Hiç kusmadim. Ama sürekli de benimle. İlaçsız devam şimdilik. Erkek çocuklar böyle oluyormuş galiba. Bı de mide yanmam çok benim. Alev alev yanıyor. Ağzımın içinde de sürekli bir eksi tar uic geçmiyor
Mehsa kuzenimde ona gitti doğumunuda onda yaprı memnun kaldı
Nergizos hayırlısı olsun erkek kız hiç farketmez ama isim meselesi yüzünden şimdiden strese sokuyorlar o yüzden kız istiyorum hem benimde 1 ablam var iki kız destek olurlar. Limonlu maden suyu benim mide yanmama iyi gelmişti
Mrvsmt2502 hiç denemedim canım gerçi maden suyu içemiyorum tek içtiğim buz gibi dolaptan su
Mehsa meraba bende 34 haftalıgım hem özel hem devlet takipliyim özelee büyükşehir aişe günençe gidiyorum devlettede özlem ece başaran nasipse özelde yapacam dogumu inaşşalh
Pembe4242 devlette kaç haftadan sonra takipli hasta olunuyor
Ben Ahmet Başarana gidiyorum 🥰
Nergizos başladı benim anlaşılıyor dar giyince ikinci gebeliğim belkide onla alakalıdır 🥰
Nergizos 12+4 benim de medicanada tuğba sekmenliye gidiyorum 🥰
Mehsa 2li 3 lü detyalı ulturosnları devlette yaptırdım özel birz pahalı çıktıgı için canım
Konya’dan yeni tayin olduk çok beğendim o kadar şehir gezdim ayrıca beğendim merhaba demek istedim başlığı görünce 🤗💜