Mehsa merhaba arkadaşlar ilcedeyim ben de. 13+1 im bugün. İlk gebeligim. Şimdilik burdaki dra gidiyorum ama benim de aklımda rengin hoca var. Haftalarinizi da yazar mısınız. Konuşup aktif tutalım postu

Mehsa selçukluda yaşıyorum, 2.5 yaşıdna kızım var 11 haftalık gebeyim. Şehir hastanesinde özlem ece başarana gidiyorum 🥰

Leylalarr bende şehir hastanesinde özlem ece başarana gidiyorum çok memnunum siz sormadan her şeyi açıklıyor konuşkan güler yüzlü tavsiye ederim 🥰

Nergizos 5. Haftadan beri bulantı halsizlik had safhada. Elim kolum kalkmıyor prilam ile ayakta duruyorum gündüz uyuma imkanım olmadığı için. 2 gündür bulantım azaldı gibi oldu prilamı önce teke düşürdüm sonra atmamıştım atmadığım gün yine kustum o yüzden tek devam ediyorum . Siz nasılsınız?

Mrvsmt2502 benim de bulantım 6 haftadan beri devam ediyor ama 10 üzerinden 3 4 gibi. Hiç kusmadim. Ama sürekli de benimle. İlaçsız devam şimdilik. Erkek çocuklar böyle oluyormuş galiba. Bı de mide yanmam çok benim. Alev alev yanıyor. Ağzımın içinde de sürekli bir eksi tar uic geçmiyor

Nergizos hayırlısı olsun erkek kız hiç farketmez ama isim meselesi yüzünden şimdiden strese sokuyorlar o yüzden kız istiyorum hem benimde 1 ablam var iki kız destek olurlar. Limonlu maden suyu benim mide yanmama iyi gelmişti

Mehsa meraba bende 34 haftalıgım hem özel hem devlet takipliyim özelee büyükşehir aişe günençe gidiyorum devlettede özlem ece başaran nasipse özelde yapacam dogumu inaşşalh

Nergizos Hayırlı olsun 🌸 Ben bugün itibariyle 6 haftalık oldum uygulamaya göre, cuma ilk randevuma gideceğim 🤭

Pembe4242 Peki bir şey sormak istiyorum. Neden hem özel hem de devlet takipli ilerliyorsunuz? İlk gebeliğim çok bir bilgim yok o yüzden soruyorum 🤭

Mehsa 2li 3 lü detyalı ulturosnları devlette yaptırdım özel birz pahalı çıktıgı için canım

Konya’dan yeni tayin olduk çok beğendim o kadar şehir gezdim ayrıca beğendim merhaba demek istedim başlığı görünce 🤗💜