Mehsa Pembe4242 Anladım teşekkür ederim 🌸 Rbdrmx İyi yaptınız, ben de Konyalı değilim eşimin işi dolasıyla Konyadayız 🤭
Elfinn Selam kızlar bnde Melike hanima gidiyorm şehir hastanesinde memnunum. Tek sıkıntı çok kalabalık oluyor ve öğlen süt izni olduğu icin çalışmıyor.
Kubra4200 Bende 11 haftalık hamileyim, ikinci doğumum ilkini Selçuk tıpta yaptım hiç memnun kalmadım. İkinciyi Meram akademi Berna keskine gidiyorum inşallah orda düşünüyorum.
Nergizos Annecik42 nasıl peki memnun musunuz? Ben detaylı için ona gitmek istiyorum. Sadece çok sıra beklediğini söylüyor herkes, randevu saatinde asla görmediğinden şikayetçi
Annecik42 Nergizos çok sakin biri olduğu için beni de sakinleştiriyor o yüzden seviyorum onu ve eli çok hafif gerçekten. Ben ilk medovada Seçil kahveciye gidiyordum günlerce kanamam oldu Seçil hoca kanamanın sebebini ve yerini belirleyemedi Ahmet Hoca tek bakışta anladı gereken tedaviyi verdi elhamdülillah 37.haftaya kadar geldik. Evet biraz sıra bekliyoruz çünkü her ultrasona detaylı bakıyor. En az muayene yarım saat sürüyor. Benim ilk muayene 2 saat sürmüştü 😅
Nergizos prensesimveannesi ondan olabilir canım. Ya da zayifsan belki ondan da belli olmuştur. Benim biraz kilom var o yüzden hiç anlaşılmıyor göbek mi bebek mi😂
Nergizos prensesimveannesi günlerimiz de yaklaşık aynı🥰 bana erkek dedi geçen hafta. Size söylendi mi cinsiyet. Emin olmak için ctesi bir daha gideceğim
fatmanurbicer Mehsa bende farabide Mehmet bardakçıya gidiyorum gerçekten ilgili bi doktor yedi yirmi dört ulaşabiliyorum anında cevap veriyor
Salepcee Mehsa medicana da hangi hastaneye gideceksiniz bende doktor arayışındayım Konya’ya geleceğim şehir dışından sadece medicanaya gitmek istiyoruz
Salepcee Mehsa nasıl memnunmusunuz peki muayene ve doğum ücretleri ne kadar bir de normal doğum yanlısı bir doktor istiyorum açıkcası