sevaldqn1 MiracAlpinveUmutunAnnesi bir yandan evet birlikte aradan cıkmaları iyi birşey ama benim psikolojim buna dayanırmı bilemiyorum biraz zor olcak sanırım daha şaka gibi geliyor inanasım gelmiyor 🥲
MiracAlpinveUmutunAnnesi sevaldqn1 Bazen Ay inşallah şeyleri ben bile düşünüyorum. Çok zorlanırım diye çünkü 1.sinifa gidiyor oğlum. Ama herseyin üstesinden geliriz 🥰
myangelson sevaldqn1 evet canım öyle amiiiin amiin 🤲🏻 Rabbim mucizemizi gönderdi bize öyle şaşırdık ki hamile olduğumu öğrenince 🙈
sevaldqn1 myangelson tüylerim diken diken kendi hamile olşuma bile bu kadar sevinmedim desem yeridirr🥹💗
Kartopum myangelson Kizzz kidse girmez oldun senden güzel haberler bekliyorum sen buralarda cirit atıyorsun 😂 nasılsın kac haftalik oldun cinsiyet ne anlaaaaatt
myangelson Kartopum he ya şifremi unuttum kaldım öyle sonra da sildim uygulamayı 😂😂😂 sen kimsin unuttum 🙈😂 iyiyim şükür 18+0 olduk bugün tam cinsiyet kesin birşey söylenmedi ama erkek gibi gözüküyor 28 inde detayliya gidecegim o zaman kesinleşir herhalde 😅😅
sevaldqn1 Melodimm bende bende 😮💨 herkese diyordum en az 6 senee çocuk yok allah oyle olmaz boyle olur diyip susuturdu beni🥴
Kartopum sevaldqn1 Neeeggggg hadi hayirla sağlıkla gelsinn bakalım. Nasıl oldu yanlışlıkla mı ahahhzah😂
sevaldqn1 Kartopum yemin ederim kiii nasil olduğunu anlamadık o kadar korunuyorduk ki istemediğimiz için görünce şok geçirdim zaten bugun ile 6 gün gecikti adetim 3. Günü kan verdim 4. Gün ögrendim 2 gündür kocamı daralıyorum hep senin yüzünden diye 🤣
myangelson sevaldqn1 yaa canım benim 😍😍 çok teşekkür ederim 🧡🧡 buralarda takiliriz artık bırakıp gidemezsin 😁😁
Kartopum sevaldqn1 Vay anasını yiyecek ekmeği varmış öyle düşün. Hayırlısı her şeyin sağlıkla sihhatle gelsinnn insallahh💞
Kartopum myangelson Hadi bakalım hayirla sağlıkla gelsin minnoş🥲 bende diyorum bu kız bana Niye hiç haber vermiyo yazmıyor etmiyorrrr aaagggggg😂 kimimdir sence ?
myangelson Kartopum ay inşallah inşallah 🤲🏻 ayy bilemedim ki herkes olabilirsin ya orada da konustuklarim vardı 😂 kimsin sen söyle bakem😂😂
Kartopum myangelson Kim olsun isterdin jsjdjdj azcık uzatayim konuyu böyle eğlenceli oluyormuş bilinmezlik ahhahshsh😂