Annesiiiii_ sevaldqn1 Biliyorum kuzu benimki de 10 buçuk aylık 😂 Şaka bir yana Allah sabrını verir canım sağlıkla gelsin yeter ki
MiracAlpinveUmutunAnnesi sevaldqn1 Hosgeldin 🥰 Benimde 6 buçuk yaşında bir oğlum 22+5 haftalikta hamileyim oda erkek 😅
sevaldqn1 MiracAlpinveUmutunAnnesi oh ne güzel şanslısın bende bu farkı çok düşündüm istedim ama olmadı🥲🥹
MiracAlpinveUmutunAnnesi sevaldqn1 Hayırlısı böyleymiş olsun aralarında çok fark olmadan büyüyen kuzenimin çocukları var büyüyorlar yani 😅
sevaldqn1 Melodimm bende bende 😮💨 herkese diyordum en az 6 senee çocuk yok allah oyle olmaz boyle olur diyip susuturdu beni🥴
sevaldqn1 MiracAlpinveUmutunAnnesi bir yandan evet birlikte aradan cıkmaları iyi birşey ama benim psikolojim buna dayanırmı bilemiyorum biraz zor olcak sanırım daha şaka gibi geliyor inanasım gelmiyor 🥲
Kartopum myangelson Kizzz kidse girmez oldun senden güzel haberler bekliyorum sen buralarda cirit atıyorsun 😂 nasılsın kac haftalik oldun cinsiyet ne anlaaaaatt
sevaldqn1 myangelson aşkııımmmmm inanmıyorum ayy çok mutlu oldumm sağlıkla kucagına al inşallah çok bekledin sen onu🥹🥹🥹🥹😍
myangelson sevaldqn1 evet canım öyle amiiiin amiin 🤲🏻 Rabbim mucizemizi gönderdi bize öyle şaşırdık ki hamile olduğumu öğrenince 🙈