Ykfi ilgin22 ben hamilelikte olan duyguları çok önemsiyorum bebek huya alışıyor bende sakin kalmaya çalışıyorum ama işte oldu kadar evi temizliyorum peşimden dağıtıldığında ağlayasım geliyor
Zuluss Ykfi dinlen hiç bir iş yapma ben hep uzanıyom doktor sadece tuvalete kalk dedi sağolsun eşim kahvaltımı yemeğimi hazırlıyor ev işlerinide o yapıyor bulaşıklarıda o yıkıyor tuvalete bile el ele gidiyoruz🤣🤣🤣
Frkubra Ykfi ah canım benim İnan ayni duyguları yaşıyoruz bende aynı hisleri taşıyorum seninle iki hamileligim de hopliya zipliya geçti bu üçüncü hamileligim kaplumbağa gibiyim ayni
Ykfi irem88 benim kaymam diyor 3. Çocuk bakamazsın sen bende dedim oğlun çok istiyordu yaptım bir tane daha 😂😂😂
Frkubra Ykfi Bende hamile oldugumu öğrenmeden bir ay önce bel fıtığı olduğumu öğrendim bende Allah yardımcımız olsun çok zor
Dmlakrbg Ykfi geldim burdayım 😂 bide serklajlıyım. Çok zor geçiyor. Yaş 38. İki numara daha 15 aylık ☺️
Ykfi Dmlakrbg ne güzel o bebek size oyuncak gibi gelecek aslında bende 3. Daha geç yapmak istiyordum ama erkene aldık :)
Eso3 Yaş 36 3. Gebelik bi oğlum bi kızım var plansız gebelik 3. De erkek yorgunluk halsizlik kafa karışıklığı her bişey var 😄 27 haftalık şuan sağlıklı bi şekilde alırız inşallah kucaklarımıza 🙏 rabbim tüm çocukları korusun 🙏🕊️
Badehandekuzey Ykfi bi tane kanal tedavim var onuda yaptırırsam en azından bi taraftan kurtulacam inşallah. Sizede çok geçmiş olsun ❤️🩹