Hanimlar Bugun doktor kontrolum vardi bebegim kanala girmis yuzunu bile dogru durust goremedik🙈 ama poposu sag taraftaymis sol tarafa gecmesi lazim yoksa sezeryana almak zorundayim dedi. Eve gidip “kutup ayisi” pozisyonu var onu yap yapabildigin kadar sola gecirebilirsin o sekilde dedi. Acikligima baktilar 3 cm olmus sabah gel dogurtim seni dedi ebe ama hic sancim yok nst de de cikmadi.. Doktoruma soyledi sabah gelsin demis. Bende doktorum boyle boyle dedi doguramazsin dedi dedim. Aman herkesin ki solda mi dogdu dedi. Boyle sag tarafta olupta normal doguran var mi? Sezeryandan cok korkuyorum. Ve ikimiz icinde normal dogumu cok istiyorum. Kafam allak bullak oldu. Dua edin bize nolur 🙏🏻🙏🏻
37+2 Dogum basladi mi acaba 🙄
Bbbby cok sevindimmm en guzel surectesin kavuşmaya an kala.... mumkun oldugunca merdiven in çık acikligin artmasi icin..
Bebis inan ki ne yaparsan yap eger ki hayirlisi sezaryen ise istedigin pozisyonda bekle hareket et olmuyorsa olmuyor . Saglik sektorunde çalışan 8.haftalik anne adayiyim. Muhim olan derin nefes al ve her anini doya doya yasa... sezaryen de olsa normal dogumda olsun kokusunu duymaya az kalmis annesi🧚♀️ kutluyorum saglikla buyusun bebis ...
Bebis inan ki ne yaparsan yap eger ki hayirlisi sezaryen ise istedigin pozisyonda bekle hareket et olmuyorsa olmuyor . Saglik sektorunde çalışan 8.haftalik anne adayiyim. Muhim olan derin nefes al ve her anini doya doya yasa... sezaryen de olsa normal dogumda olsun kokusunu duymaya az kalmis annesi🧚♀️ kutluyorum saglikla buyusun bebis ...
Ay heyecanlı bekleyiş
İnşallah normal doğum sağlıklı bi şekilde yaparsın 😘
İnşallah normal doğum sağlıklı bi şekilde yaparsın 😘
Bbbby aşkım benim kızım dik duruyordu hep yazdım Burada sonra doktora gideceğim günün gecesi karnımda hiç durmadı sabaha kadar öyle garip hareketler yaptı ki doktora gittiğim de aşağıya indiğini söyledi şok oldum ve sancım çıktı nstde eğer doğum başlayacaksa bebekler yolu öyle iyi biliyor ki bir şekilde kendilerini döndürüyorlar sen hiç merak etme sağ sol diye duymadım ilk defa şu an okudum inşallah döner kuzun da rahat bir doğum geçirirsin 😇 heyecanlı anlarım dikkat et doktorun dediğini yap inşallah sancıların gelir de bebişin döner 😍
GizemBulut orasi oyle tabi hayirlisiyla saglicakla kucagima alayim da 🙏🏻 Cok tuhaf hisler icerisindeyim suan soktayim heyecanliyim 🙈