GizemBulut orasi oyle tabi hayirlisiyla saglicakla kucagima alayim da 🙏🏻 Cok tuhaf hisler icerisindeyim suan soktayim heyecanliyim 🙈
Gulcag ay insallahh ya poposu sol tarafta olmasi lazim dedi bende ilk defa duydum oyle biseyi valla 🙈 dua et de normal dogurayim. Postlardan biliyorum seni cok postunu okudum 🙈😌
    Bbbby oy kuzum ederim merak etme canım benim. İnşallah bende güzel doğumunu okurum 😍 bende normal bekliyorum 37+6yım sende bana dua et belli 😍😘
      Gulcag allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏🏻😍 bizim ki erken gelcekti zaten 3 haftadir yatiyorum tam doktorun dedigi zamanda geliyo galiba 🙈
        Bbbby amin kuzum 😍 gelsin annesi al koynuna bir an önce bizim ki nazlı gösterip kaçıyor 😂😒
          Gulcag valla benim de agridan baska biseyim yok anlamadim valla sanci falan da cikmadi bugun nstde ama nasil olcak bilmiyorum 🤷🏽‍♀️
            Bbbby bol bol yürü eğil kalk kuzum merdiven in çık inşallah sancın gelir açılman olur 😇
              Gulcag evim 3 katli hergun kac defa inip cikiyorum 🤦🏽‍♀️ Belki de ondan acilmam oldu 🤣🤣
                Bbbby bizde gelek mi 😂 belki açılırız 😂 kız bi ben içimde büyütecem galiba 😂😂😂 çıkmıyor çıkamıyor hem korkuyorum gelmesin diyorum hem de çıksın diyorum anam ne nasıl iş 🙄😬🙈
                  Gulcag gelin tabi 😇😇 korkma ya niye korkuyosun. Dunyanin en guzel varligina kavuscaksin insan korkar mi hic 🥰
                    Bbbby panik atağı atlatalı 3 sene oldu tetikler diye korkuyorum kuzum 😔