Alpmom__ 01Hacer01 bence yok . İlk aylar tatlı aşığı ben tatlı yiyemedim hep ekşi yedim . Herkes kız dedi. Deli gibi bulantım da vardı . Ama oğluşumuzu bekliyoruz 🐥
Senayilmaz26 01Hacer01 Valla varmi yokmu bilmem de normalde tatlı hiç sevmem regl günlerimde bile çikolata aramam tursu yerim ama hamileeligim başından beri sütlaç trilice yiyorum. Sonuç oğlan 💙🙏😀
Ftmasanli 01Hacer01 zannetmiyorum tatlar sürekli değişiyor bi bakıyorum tatlı aşeriyorum bi bakıyorum acı baharatlı yemekler yiyorum yediklerimizin cinsiyetle alakası hurafe
Bulut21 01Hacer01 bende ayva asermistim.ama eşim ayva bulamadığı için ayva reçeli yedim.acaba bir şey olur mu.yani çocuğum gamzeli olur mu.sonucta oda ayva😂🥰
Brgmde elifaydogan bulamamıştım yaa 10. Hafta hamsi ve ayva aşermiştimm Daha yeni buaylarda yiyebldm yeni cıktı
elifaydogan Brgmde ay aynı haftalarda aynı şeyler olmuş 😂 Bende bulamamıştım tüm her yere baktık en son kaynanam trendyoldan aldı 😂
myangelson 01Hacer01 kornişon turşu 🤤 Hatay usulü dürüm 😂😂 sürekli aserdim aserdim yedim şimdi görünce midem kalkıyor. Karpuz da aynı şekilde oldu 😂🤦🏻♀️ ama şeftali çok yedim çok severim her hafta şeftali bitirdim neredeyse 😂
Pinarkorkmazer Ftmasanli ben de bir kendim böyleyim sanıyordum😂 bakıyorum herkes ya tatlı ya ekşi aşeriyor ben bir hafta tatlı bir hafta ekşi🙄😄
adatuna 01Hacer01 evet canım yemek istiyodu ağlayasım geliyodu Eşime nolur rutubetli bodrum bul bana diye yalvarıyodum. Naftalin koklayıp dururdum utanmasam yicem sadece naneli sakız bastırıyprd
01Hacer01 adatuna evet birkaç tane daha duymuştum farklı şeyler isteyen, anca yaşayan anlar sanırım bu durumu 🤗