elifaydogan Brgmde ay aynı haftalarda aynı şeyler olmuş 😂 Bende bulamamıştım tüm her yere baktık en son kaynanam trendyoldan aldı 😂
Ftmasanli 01Hacer01 zannetmiyorum tatlar sürekli değişiyor bi bakıyorum tatlı aşeriyorum bi bakıyorum acı baharatlı yemekler yiyorum yediklerimizin cinsiyetle alakası hurafe
Pinarkorkmazer Ftmasanli ben de bir kendim böyleyim sanıyordum😂 bakıyorum herkes ya tatlı ya ekşi aşeriyor ben bir hafta tatlı bir hafta ekşi🙄😄
adatuna 01Hacer01 evet canım yemek istiyodu ağlayasım geliyodu Eşime nolur rutubetli bodrum bul bana diye yalvarıyodum. Naftalin koklayıp dururdum utanmasam yicem sadece naneli sakız bastırıyprd
01Hacer01 adatuna evet birkaç tane daha duymuştum farklı şeyler isteyen, anca yaşayan anlar sanırım bu durumu 🤗
myavocado 01Hacer01 genel olarak ekşi şeyleri canım istiyordu, erik - ayva gibi meyveleri. Yemek olarak da keşkek ve mantı 😋😅
Emsal_swvinc1 01Hacer01 hamileliğimin ilk zamanlarıydı canım süzme yoğurt çekmişti ama ev yapımı kayınvalidemin yaptığını istemiştim illede 😂 günlerce kokusu burnumdan tadı ağzımdan gitmedi yiyene kadar , gurbetteyiz ailelerimize de uzağız sağolsunlar hemen yapıp otobüsle gönderdiler . Taş gibi ne ekşimiş ne de sulanmıştı.
Minik_mucizemm 01Hacer01 Bende ilk oğlumda sadece kestane şekeri aşermiştim oldu bitti çok severim kendisini 🤣☺️ İkinci gebeliğim daha çok yeni bilemiyorum
Sazenin Kaçıncı haftada aşeriliniyor 😅 17 deyiz daha bir şey aşermedim😶🌫️ arada aklıma geliyor bazı şeyler ama yoğun istek oluşmuyor , yemeyince daha da gelmiyor aklıma
aysgnr Sazenin ikinci trimesterda çok olmuştu ben de, deli gibi mercimek köftesi çekmişti canım. İlk gün yaptım kıvamı tutmadı sinir oldum attım ertesi gün gelince bir daha yaptım sakin sakin epeyce yemiştim 😅
01Hacer01 Sazenin kişiden kişiye değişiyor sanırım ama 2. Trimester de daha çok galiba, 2. Gebeliğim de hiç aşerme olmadı