hatice_aygun2 Aycaunalsimsek bence unisex bir isim güzelde bi isim herkes başta garipsiyor sonra alışıyor keşke koysaydım demek yerine içinizde kalmasın bence 😊 bende Aybars düşünüyorum Allah nasip ederse tabi ablam koyacakta 😊🤣
Aycaunalsimsek hatice_aygun2 Erkek ismi o kadar sıkıntılı ki. Kuzenim de hamile onunda erkek ve ismine Aybars olarak karar verdiler. Ben hangi ismi listeye eklesem birer birer gitti hepsi 😅 Ekin hariç 🫶
Sazenin Aycaunalsimsek yiğit , cesur yürkeli kimse anlamına geliyor. Alp", cesaret ve kahramanlıkla özdeşleştirilirken, “eren” ise manevi olgunluk ve bilgelikle ilişkilendirilir anlam olarak da güzel düşünürseniz 🤗
Aycaunalsimsek Sazenin Eren de Ekin’e benzediği için o da listemde duruyor 🫶 Alp ismini de beğeniyorum ama sanki bir ismin önüne yada sonuna gelse daha güzel duran bir isim gibi. Örnek Eren Alp. Benim ismim de ikili, hayatım boyunca hep sıkıntısını çektim. O yüzden ikili isimlere de ısınamıyorum. Offf çok zor 😅
hatice_aygun2 Aycaunalsimsek evet erkege seçenek az kızda dolu maşallah kızımda daha çok zorlanmıştım bunda direk karar verdim ama 🤣ekin iki isim olarak seviyorsanız yanına birşeyde ekleyebilirsiniz
Aycaunalsimsek hatice_aygun2 Benim ismim de Emine Ayça. Küçükken ilkokul zamanları Ayça daha modern geldiği için Emine ismini hiç sevmezdim ve ilk ismim olduğu için herkes Emine derdi. Adımı hiç sevmezdim. O yüzden ikili isimlere de ısınamıyorum. Ekin ismine de uygun bir 2.isim açıkçası düşündüm ama bulamadım
Sazenin Aycaunalsimsek ama Alperen birleşik bence eren alp ayrı olur ama 😅 şimdiki çocuklar hep iki isimli , bizim hoşumuza gidiyor ama bence de zor oluyor çocuklara tek isim kullanıluyor. Bir de hangi ismini kullanıyorsun diye soruyorlar hep ikisi kullanılamaz gibi. Benim ismim tek soy isimim iki tane o bile zor oluyor 🫣
Glsmblgzr Been KAAN ismine karar verdim. Herkes ağız burun büktü hiç sevmedi ama umurumda mı asla ömür boyu oğluma sesleneceğim isime de bir zahmet ben karar vereyim. Sizde hunu düşünerek istediğiniz ismi koyun derim 💙
Aycaunalsimsek Sazenin Evet iki isimli çok fazla çocuk var ama dediğiniz gibi zor oluyor. Kimsede iki ismi birden söylemiyor, önceden ilk ismi hangisi ise onunla seslenirlerdi şimdi hangisi daha modern ise onunla sesleniyorlar😂
Aycaunalsimsek AyGC doğuma kadar değişmez inşallah😂 Bende kapı süsü, hediyelik falan yaptırmayacak olsam doğurup çocuğun tipine bakıp öyle karar vericektim ama maalesef olmuyor 😂 Yazdığınız bütün isimler çok güzel, adıyla yaşasın sağlıkla gelsin inşallah 🫶
Sazenin Aycaunalsimsek içinize sinen tek ismi koymak en iyisi bence 🙂 bir de şey var çocuğunuza babası ve sizin haricinizde kimsenin bilemeyeceği bir isim daha koymalısınız ki çocuğunuza büyü falan yapmaya kalkan olursa ( Allah korusun) yaptıkları büyü tutmasın diye ne olur ne olmaz
Aycaunalsimsek Sazenin Evet kulağına kendi ismi okunurken bir de kimsenin bilmediği bir isim okunurmuş bunu duymuştum ama tabi doğruluk payı nedir bilmiyorum, bir bilgim yok bu konuda