Aycaunalsimsek Sazenin evet öyle okuduğum bir sayfa da buna benzer şeyler yazıyordu. Ben çok fikir sahibi değilim açıkçası pek te inandığım şeyler değil o yüzden gönül ferahlığı ile düşünüyorum hep. Tabi ki kendi fikrim 🤷🏻♀️
Sazenin Aycaunalsimsek ya bende uzağım böyle şeylere am ne olur ne olmaz koymayı düşünüyorum. Hem göbek adı diye bir geleneğimiz de var aslında onu.n için oluşturulmuş bir gelenek:) tüm çocuklarımızı korusun Rabb’im 🌺
Suracobann Bence tüm anne babaların içinden ne geliyorsa onu koymaları lazım 🙏🏻 Benim de oğlum olucak Allah nasip ederse ismi Batı olucak herkes çok garipsemişti ama benim hayalimdi ve eşimde saygı duydu. Olursa yanına da Berk düşünüyorum ama bakalım 💙
Aycaunalsimsek Suracobann Evet herkes saygı duymalı haklısınız. Çok güzelmiş açıkçası daha önce çok fazla duyduğum bir isim değil, ben zaten duyulmamış çok fazla tercih edilmemiş isimleri nedense daha çok seviyorum 🩵 sağlıkla gelsin 🙏
Suracobann Aycaunalsimsek bende duyulmamış şaşırtıcı isimleri daha çok seviyorum😬 Kuzey güney doğu varda Batı neden olmasın yani 😂 Benim ismim de Şura ve çok duyulan bir isim değil yani😂🤷🏻♀️
Aycaunalsimsek Suracobann Şura ismini severim, Kıvanç Tatlıtuğ’dan kaynaklı 😂 bir dizisinde başrol oyuncusunun adıydı sonra herkes koymaya başladı. Benim çevremde popüler olan bir isim 🫶
ayseheyecanli Aycaunalsimsek allah nasip ederse benimde oğlum olucak uras düşünüyorum. Sonra borayı da çok beğeniyorum mete ve emir de listemdeydi