Tugba_turk46 Gmzgm çok teşekkür ederim çok şükür 2,5 senelik emeğimiz karşılık buldu Rabbim seninde evladını sağ salim kavuştursun ♥️
Gmzgm Mucizem_34 benim 3. Gebelik bi kızım var şimdi erkek bekliyorum 28 haftalık oluyorum hayırla sağlıkla gelsinler 😊
Aeell Mucizem_34 4 gebelıgım 8 yasında kızım 6 yasında ortanca kızım 5 yasınd oglum 28 haftalik gebeyım 26 yasındaym 🌼
Feri0311 Tugba_turk46 Ne çok ortak yonumuz çıktı 4 buçuk yaşında bir oğlum var bende 11+4 üm… Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah 🌸
Tugba_turk46 Feri0311 ikimizindee kızı olur inşallah hayırlısıyla 😄😍 cinsiyeti ne zman öğreneceksin sen ben bu ay özele gidip öğrenmeyi düşünüyorum renkli ultrasondan belli olur artık 🥲
Feri0311 Tugba_turk46 inşallah çok istiyorum bende tabi hayırlısiyla….haftaya kontrolumuz var baklm inşallah öğreniriz 🥰🌸
2baby1mom_ Tugba_turk46 ayy ne güzel 😍 benim 3 buçuk yaşında bu aralar biraz hırçın ve sürekli onunla vakit gecirmemi oynayıp zıplamamı istiyor bu da beni biraz yoruyor açıkçası hem ev işlerine hem onun isteklerine yetişirken enerjim kalmıyor 😏
Tugba_turk46 2baby1mom_ yeri geliyor bende zorlanıyorum ister istemez onlarında henüz bize ihtiyacı var inşallah kardeşleri doğunca abilik moduna girip elimiz kolumuz olurlar😍😄