ogul_can Ecemesen benim mide bulantıları bitiyor artık 2li tarama sonucu bekliyorum biraz endişeliyim
Echanim Sazenin inşallah canım 🫶🏻 yok zaten doktorum ne derse o uygun görürse sezeryan olurum ama gerekmedikce olmam doktorumda bu yönden değil zaten
Tugba_turk46 2baby1mom_ yeri geliyor bende zorlanıyorum ister istemez onlarında henüz bize ihtiyacı var inşallah kardeşleri doğunca abilik moduna girip elimiz kolumuz olurlar😍😄
Ecemesen ogul_can bende bekliyorum ikili tarama sonuclarını 15 güne çıkarmış inşallah bi sıkıntı çıkmaz içinizi ferah tutun dua edin
ogul_can Ecemesen yazarım canım inşallah iyi herşey duyarız hepimiz ilk hamileliğin mi kaç yaşındasın
ogul_can Ecemesen merhaba iyi akşamlar benim 2 li tarama testi sonucum da yaş riski cıktı perinatoloji ye yolladı beni sizin sonuçlar çıktı mı acaba nasılsınız
Ecemesen ogul_can iyi şeyler güzel şeyler duyucaz inanıyorum ben sende inan 😊 evet ilk hamileliğim 25 yasındayım
Ecemesen ogul_can nedemek rica ederimm 😊🙏inşallah rabbim sıkıntısız sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder tüm bebiş bekleyenler 🐣