Deletedmom667 Kubraonglacar bende oraya gıdıyorum. Mesai saati dısında olursa acıldeki kadın doğum doktoru yapacakmış ama bende adını sormadım.. Bu senemı yaptın birde memnun kaldınmı
Kubraonglacar Deletedmom667 2018 eylül ayında doğum yaptım ve 1400 TL ödedim sezeryan oldum üstelik nasıl böyle uygun oldu inanın anlamadık 😅 ben memnun kaldım açıkcası 😊
denizannee Sandyy ayy gidemiyorum oraya alamadım randevu dolunmuş ctesi. Aynı hastanede hüsniye sedef binoz var ona aldım bakalım o da iyi diyorlar
Sandyy denizannee demek çok tercih ediliyor.. Sadece cumartesi mi dolu yeni hasta mı almıyor acaba??? Diğer günler icin de dahil mi doluluk ??
nura23 Bsraymc bende pınar hocaya gidiyorum. 31+1 olduk. ama doğrusu korkularım var ilk hamileliğim normal doğum istiyorum hastahane eve yakın diye gidiyorum bakalım nasıl olacak
Zeynepsldm Zeynep kamil hastanesini tavsiye ederim Habibe ayvacı doktor çok iyi Doğum içinde şartları çok güzelleştirdiler. Normal Doğumu destekliyorlar zaten çok ilğili ve alakalılar🤗
Bsraymc nura23 hayır canım Ümraniye Afiyet hastanesinde yaptım ilk Doğumu,hem suyum tamamen bitmişti bide muayenede doktor çatın dar normal yapman çok zor dedi oyuzden sezeryan oldum
Medihaergin İlk kızımı Çamlıca Erdem de doğurdum Ayşe Funda hanım diye bir bayandı ilgiliydi şimdi yine hamileyim bu sefer daha güvendiğim bir doktorum İstanbul’a gelmiş memleketten Çamlıca medipol Hastanesi Sedef binöz çok sakin ve ilgili anneyi herşeyiyle dinleyen bir bayan ona başlıyoruz ❤️
Burcuctn Krkckbraygt ben kozyatağı central hospitala gidiyorum doktorum başak sel doktordan memnunum hastane fiyatları 4bin 5500 arası
Nnazli1996 Burcuctn bende başak hanima gdyorum bu fiyati sezeryan fiyatımi 5.500 tl ben soramadım dhaa merakta ediyordum
Nnazli1996 Sofita canm bende central hospital gdyorum dogum ücretini sordunuz mu fiyatı ne kadar biz daha kucuguz diye sormadık ama merak ediyorun
Sofita Nnazli1996 canim valla 4000 5000 arasi bir rakamdi yanlis hatirlamiyorsam, cunku ben ozel saglik sigortasiyla yapacagim karsilayacak dogumu netten baktim simdi normal 3800 sezeryan 5500 tl yazmislar
FnurGokcan Ebrufarid ümraniyede canım, kontrol 50₺ normal doğum 1250₺ epidural yanlış hatırlamıyorsam 500₺ sezeryan da 1550₺