Sinemdenizci Nunuuu merhaba. Gittiğiniz hastanenin muayene ve Doğum ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem ?
Sandyy denizannee demek çok tercih ediliyor.. Sadece cumartesi mi dolu yeni hasta mı almıyor acaba??? Diğer günler icin de dahil mi doluluk ??
denizannee Sandyy valla diğer günleri bilmiyorum benim tek müsait günüm ctesi haftaicini hiç sormadım ama zannetmiyorum başka hasta almama bi durumunun olduğunu randevu veren kişiler hafta sormuyor çünkü öyle olsa hafta sorar. Bende siz bi haftaiçi deneyin yada şimdi arayın
Sandyy denizannee haftaya detaylim var ondan sonrasi için düşünüyorum zaten cuma gibi mesela.. Sizde Sedef hanımla ilgili fikirlerinizo paylaşırsanız sevinirim :) teşekkür ediyorum.
Sofita Nnazli1996 canim valla 4000 5000 arasi bir rakamdi yanlis hatirlamiyorsam, cunku ben ozel saglik sigortasiyla yapacagim karsilayacak dogumu netten baktim simdi normal 3800 sezeryan 5500 tl yazmislar
Sinemis92 Ben kosuyolu medipole gidiyorum ogretim uyesi sukriye leyla altuntas. Cok memnunum. Guleryuzlu ve cok ilgili. Ama biraz yogun. Muayne 220₺ diger doktorlari 180₺ canim dogumda sezeryani 3900 du sanirim
denizannee Sandyy Randevum 13.30du 15 dakika erken gelin dediler 13.10dan beri buradayım ve hala bekliyorum alınmadım hala.... ödeme yapmamış olsam direk çıkıp gidicem saçmalıktan başka bisey değil 13.30da 13.00 randevusunu daha yeni aldı şimdi beni alıcak zannederken başka bi kadını daha aldı. Asla tavsiye etmiyorum!
denizannee Sandyy canım önceki mesajımda baya bi beklediğim için fazla sinirlendim odaya girene kadar. Odaya girdikten sonra doktor çok güzel bi enerji verdi. Sanırım ona devam edeceğim. Haber veriyim dedim 🤗
renes Nnazli1996 tel numarası varmı sende başak hanımın bende fatmanur hanıma gıdıyorum mail yoluyla msj atabılıyorum sadece numara vermek tercıhım degıl dedı
Sandyy denizannee anladım canım memnun olmana sevindim valla beklemek inan ki heryer de var. Ben 175 tl muayene parası verdiğim güya özel muayenehane de 2 saat bekledim.. Önemli olan doktor bilgisi verdiği güven.
Yasemintayyar Krkckbraygt kesinlikle medipol de kadriye erdoğanı öneririm çok ilgili çok iyi bir doktor muayenesi yarım saat sürüyor herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor.muayene ücreti 50 tl. Ben çok memnunum herkese tavsiye ediyorum
Kubraonglacar Deletedmom667 2018 eylül ayında doğum yaptım ve 1400 TL ödedim sezeryan oldum üstelik nasıl böyle uygun oldu inanın anlamadık 😅 ben memnun kaldım açıkcası 😊
Deletedmom667 Kubraonglacar acil doktoru yaptırmıştı dimi yorumu goremedım suan peki acıldekı doktor yaptırdıysa memnub kaldınmı belkı nor al dusunuyorum sezeryana alan bir doktor olursa diede korkuorum
Kubraonglacar Deletedmom667 acil doktoru yaptı ama çok şükür şansıma iyi bir bayan doktor vardı ben memnun kaldım
Kubraonglacar Deletedmom667 ayrıca gerçekten normal yapabiliyorsanız durumuz elverişliyse yapın olmazsa zorlamayın seZeryan gerçekten sanıldığı kadar kötü değil sütüm de 1,5 2 günde geldi 😊
zeykob Nunuuu merhaba, doktorunuzun ultrason cihazı renkli mi acaba? Ben doktorumdan memnunum ama maltepe’de renkli ultrason arayışımız var bu yüzden soruyorum.