askmeyvesi_ Sna1244 yaa hangi markaydı ki ben iki hamileiğimi de böyle çok çok az silik le öğrenmiştim
Kubraakgn0 Sna1244 Benimde 3 gün geçtiğinde bu şekildeydi ama tabi herkeste aynı olucak diye bişey yok bu kadar silik öğrendim yarın doğumum var zaman su gibi gerçekten 🥹🥰
hulya98 Bigsecret3 yaaa kanki şimdi gördüm gözün aydınnn😍😍😍😍 Allah tamamına erdirsin kan verdin mi kiz çok duygulandim 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🧿🧿🧿🧿
Bigsecret3 hulya98 kız yok daha vermedim hala olduğuna inanmıyorum inanamıyorum insan bir kere o korkuyu yaşıyor ya zor inanıyor ben 1 hafta beklicem bu hafta haftaya çarşamba günü muayenem var o zaman giderim hafta sonu test tekrarlayabilirim😍
hulya98 Bigsecret3 oy oy oy inşallah sağlıkla gelir kuzu 😘 ben regl oldum yaaa 😅 hiç strese sokmadan ayın 16sını bile beklemeden 28. Günde geldi 🤣🤣
Sna1244 Dilaraa_ yok maalesef negatif sanırım üstüne iki test daha yaptım onlar negatif Ha belki idrar birikmedi için yada diğeri yalancı pozitif verdi bilmiyorum
Dilaraa_ Sna1244 yarın tekrar dene bence, ben öyle yapmıştım. Bir de şu önemli, bazı testler yanlış sonuç veriyor.
Fyz_a Sna1244 bence cok yeni birikmis idrarla bile silik cikmisken 3 dakika da gozukmez zaten canim benim de oyleydi sabah goruyordum yada 4 saat falan beklersem ancak oyle bence sende var cunki dun le bugun arasinda koyulasma var gordugum kadariyla 😇
hulya98 Bigsecret3 ay valla ya kadın olmak sa başlı başına mükemmel olay ya hormonlar ele geçiyor bedeni 😅 kan testi yapınca haber ver bize de 😍😍
Bigsecret3 hulya98 verecem tabi kız ben hala inanamıyorum ayrı mesele kan testinde de çıkıp inanmazsam eşim beni şutlayacak🤣🤣
Sna1244 hilal_gokce06 ya artık test yapmak psikolojimi o kadar çok yordu ki bat yarın bakalım yarını bekliycem artık
Rosesahhh Sna1244 ben de 3 gün önce 2 ayrı test denedim silik çıktı 1 gün sonra kan verdim hcg sonuç 150,22 çıktı ama sonuç negatif dediler.
Edafmo Rosesahhh negatif mi🥶 bana da beta düşük diye olmama ihtimali var dediler ama düzenli kan takibi yapmıştı doktorum sağlıklı artış görünce pozitif hamilesin demişti