Sna1244 Edafmo yok aşkım yok onun üstüne iki kez daha yaptım negatif çıktı sanırım ilk yaptığım yalancı pozitif verdi
Tugcenurtogmenakyar1 Sna1244 aynısı dun bana dun bu saatlerde yaptım hayali silik çizgi çıktı sabah ilk idrarla yaptım hayal kırıklığına uğradım resmen
askmeyvesi_ Sna1244 yaa hangi markaydı ki ben iki hamileiğimi de böyle çok çok az silik le öğrenmiştim
Kubraakgn0 Sna1244 Benimde 3 gün geçtiğinde bu şekildeydi ama tabi herkeste aynı olucak diye bişey yok bu kadar silik öğrendim yarın doğumum var zaman su gibi gerçekten 🥹🥰
hulya98 Bigsecret3 yaaa kanki şimdi gördüm gözün aydınnn😍😍😍😍 Allah tamamına erdirsin kan verdin mi kiz çok duygulandim 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🧿🧿🧿🧿
Bigsecret3 hulya98 kız yok daha vermedim hala olduğuna inanmıyorum inanamıyorum insan bir kere o korkuyu yaşıyor ya zor inanıyor ben 1 hafta beklicem bu hafta haftaya çarşamba günü muayenem var o zaman giderim hafta sonu test tekrarlayabilirim😍
hulya98 Bigsecret3 oy oy oy inşallah sağlıkla gelir kuzu 😘 ben regl oldum yaaa 😅 hiç strese sokmadan ayın 16sını bile beklemeden 28. Günde geldi 🤣🤣
Sna1244 Dilaraa_ yok maalesef negatif sanırım üstüne iki test daha yaptım onlar negatif Ha belki idrar birikmedi için yada diğeri yalancı pozitif verdi bilmiyorum
Dilaraa_ Sna1244 yarın tekrar dene bence, ben öyle yapmıştım. Bir de şu önemli, bazı testler yanlış sonuç veriyor.
Fyz_a Sna1244 bence cok yeni birikmis idrarla bile silik cikmisken 3 dakika da gozukmez zaten canim benim de oyleydi sabah goruyordum yada 4 saat falan beklersem ancak oyle bence sende var cunki dun le bugun arasinda koyulasma var gordugum kadariyla 😇