hulya98 Bigsecret3 ay valla ya kadın olmak sa başlı başına mükemmel olay ya hormonlar ele geçiyor bedeni 😅 kan testi yapınca haber ver bize de 😍😍
Bigsecret3 hulya98 verecem tabi kız ben hala inanamıyorum ayrı mesele kan testinde de çıkıp inanmazsam eşim beni şutlayacak🤣🤣
Sna1244 hilal_gokce06 ya artık test yapmak psikolojimi o kadar çok yordu ki bat yarın bakalım yarını bekliycem artık
Fyz_a Sna1244 bence cok yeni birikmis idrarla bile silik cikmisken 3 dakika da gozukmez zaten canim benim de oyleydi sabah goruyordum yada 4 saat falan beklersem ancak oyle bence sende var cunki dun le bugun arasinda koyulasma var gordugum kadariyla 😇
Rosesahhh Sna1244 ben de 3 gün önce 2 ayrı test denedim silik çıktı 1 gün sonra kan verdim hcg sonuç 150,22 çıktı ama sonuç negatif dediler.
Edafmo Rosesahhh negatif mi🥶 bana da beta düşük diye olmama ihtimali var dediler ama düzenli kan takibi yapmıştı doktorum sağlıklı artış görünce pozitif hamilesin demişti
Rosesahhh Cimcime30 Bilmiyorum laboratuvar sonucunda negatif yazıyor arkadaşımda 150 de bebek olur dedi. Yüksek yine de değer diyor.
Canimbalim Sna1244 ben silik çizgiyle ögrendim ilk idrarım değildi ama 1 saat falan beklemiştim yaptım çıkmadı tuvaletten çıktım 9 dk sonra girmişim tekrar ne zaman belirginleşti bilmiyorum ama iki test vardı ikisi de silik çizgi olmuştu hemen gidio kan verdim ve gebelik çıktı
Sna1244 @“Fyz_a”#p34281077yani dediğiniz gibi olabilir artık yarını bekliycem regl günüm bakalım birde sanırım başka biriyle de karıştırıyo olabilirsiniz beni 2 gün arayla test yapmadım ki ben 🌸
Sna1244 Ben elendim kızlar dünki test yalancı pozitif vermiş bugün dayanamadım prodoctor alıp yaptım hiçbirşey yok