Ebbruc Hka_hilal önce sen bırak sonra da ben inşallah 🥲 fitil kullanmıyorum ama hapı bile beni geriyo artık
Ebbruc Denizpak evet ya , eşime dedim az önce ne çabuk 3 hafta geçmiş diye 🥲 ama bakınca zaman geçmiyo gibi. Gerçi bugünün bile 17 saatini bitirdik çok şükür 🥰
Nurlena Ebbruc Hka_hilal bizimde önde gidiyor normal mi acaba diye merak ettim başka şeylere o kadar odaklanıyoruz ki bazı şeyleri sormayı unutuyorum inşallah diyete gerek kalmaz bi zevkim o var 😄Allah yardımcın olsun valla
Ebbruc Nurlena normal normal , bazen gelişimi önde gidebiliyo bebeklerin genetik olarakta etkili, beslenmemizde etkiliyo. Sağlıkları yerinde olsun da gerisi hallolur 🥰
Hka_hilal Nurlena amin ama çok mutsuz etmiyor beni sadece ekmek pilav makarna yemiyorum hep protein ağırlıklı besleniyorum mutsuz etmiyor beni 😄 zaten tatlı filan hiç canım çekmiyor çok şükür çekse zor olurdu 😂
Nurlena Melek255 bi sonraki kontrolde bakılacak bakalım inşallah sorun yoktur sonra yine danışırım size
Melek255 Ebbruc dünden beri bakıyordum hiç bulamadım kararsız kalmıştım ama demin sipariş verdim 🥰 teşekkür ederim 🌸
Nurlena Ebbruc amiin önde gidince seviniyorum gün sayıyorum ama o da önde hedefe daha çok yaklaşıyoruz diye 😄bir gün bile önemli
Ebbruc Hka_hilal sen git haftaya da ben gitcem zaten inşallah bakalım bana ne diyecek doktor , güzel haberler alalım inşallah 🥰
Nurlena Hka_hilal ben ekmek kadınıyım ya illa olcak yapın öyleymiş bak aramıyorsun allahtan ay sorun çıkmasında ekmeğimle mutluyum ben 😄
emel16 Hka_hilal fitil olarak kullanıyorum canım ben benimde oluyor bazen su gibi bazen ilaç akıntısı fazla oluyor çok telaşlanacak miktarda olmayınca tedirgin etmek istemiyorum kendimi, testi yaptın mı ne çıktı
Hka_hilal emel16 yok canım yapmadım turnusol bulamadı eşim ama durdu. İlaç kalıntısıyla geldi bitti. Ben de umursamadım artık. Amniyon sıvısı biraz daha yoğun oluyor. Bu tam su gibi ve hemen kuruyor. Amniyon sıvısı hemen kurumuyor.
Ebbruc Denizpak inşallah sonra da kucağıma alcam inşallah 🥰 az önce hesapladım da 38.haftam 30 aralıkla 4 ocak arasına denk geliyo 🥲
Tomucuk12 Nurtanesi89 bende yıllarca bekledım senı cooook ıyı anlıyorum❤️💐 Rabbım saglıkla gelmesını nasıp etsn
Tomucuk12 Bu uygulamanın kaymasına gıcıgım yaa cogu zaman kınusmaları bile kacırıyorummm yokmu bı yolu
Denizpak Ebbruc 38.haftaya kalırsa ya yil sonu ya yıl başı bakalım hangisi ama 37 olursa Aralık sonu olur senin ❤️