Hka_hilal Denizpak 💃🏽💃🏽 çok keyifli ya muayeneye gitmek benim de uzadı ya daha merak etmeye başladım 😄
Ebbruc Bddddd hazımsızlıkta yapıyo o durum , magnezyum rahatlatır seni. Ben yoğurda karıştırıp yedim ishal yapmadı ama rahatlattı beni baya
emel16 Hka_hilal bnm yok şu an için canım ay olmaz da inşAllah ama endol de zararlı diyorlar korkmuyor da değilim açıkçası ama elbet zararı dokunsa devam ettirmez diye düşünüp içimi rahatlatıyorum
Ebbruc Denizpak doktor dikişi atınca hemen yanıma geldi çok iyi oldu dikiş dedi ben o zaman baya rahatladım kuzu ya, doktorumda tatlı bi adam aşırı güven veriyo zaten
Ebbruc emel16 benim doktorumun instagram profilinde var 😂 Mehmet irfan külahçıoğlu yaz gir bak . Buraya atmayayım korkmasınlar sonra bide linç yerim niye attın diye 😂
Hka_hilal Tomucuk12 valla doktorum kilo aldım diye beni boğacak 😂😂 ama sanki karnım büyümek için her gece inanılmaz gerilip genişliyor gibi hissediyorum
Hka_hilal Bddddd muhtemelen öyle ben de 20. haftadan beri vuruyorum iğneyi bana yavaş yavaş yürü artık dedi akşamları ama hava soğudu yağmur var dışarıda yürüyemiyorum. Evde yürüyorum az az o da bakalım benim de 34’lerde keser diye düşünüyorum.
Ebbruc Hka_hilal hareketsiz kalmanında etkisi vardır kuzum illaki , uzun sürmesinde bişey olmaz. Muhtemelen gaz sıkışması falan oluyodur
Hka_hilal Ebbruc muhtemelen kuzum valla hareketsizlik de iyi değil de bakalım birkaç haftaya hareketlenirim ben de allahın izniyle 🥰❤️🤲🏽
Hka_hilal emel16 baya kullanılıyor kuzum sürekli kontrol edildiği için de korkma k ilaç beni de paranoyak etmişti ya suyum biterse ya bebeğimin kalbindeki damar kapanırsa diye bi de onun stresini yaşamıştım gereksiz yere boşver doktor biliyor sonuçta