Ebbruc Hka_hilal daha bugün eşime dedim, hatta yazmıştım da bugün . Milletin göbeği önünde top gibi olur benimki niye göğsümün altından başlıyor diye 😂 aşırı baskı yapıyo o da mideye işte organlar sıkışıyo falan ama evet iğne batar gibi oluyo sonra şiddetleniyo benimki seninki öyle olmasın aman Allah korusun 🙏🏻
Hka_hilal Ebbruc geçti kuzum çok hareket ediyordu diye oldu galiba bi de çok yukarılardaydı dediğin gibi bütün organlarımı sıkıştırdı 😂
Denizpak Hka_hilal geçer girer çıkar benim mesaneye çok baskı oluyor aşırı hemde ama alıştım artık AA hadi az kalmis güzel sonuçlarla gel ❤️
Hka_hilal Denizpak evet ya şu kontrol günlerini dört gözle bekliyorum 😄 yarın ve salı hızlı geçiyor. Yarın iş görüşmesi yapacağım salı da ders veriyorum. Bi çarşamba 😅
Denizpak Ebbruc gördüm kuzu gördüm baya sağlam bir ip hiçbirsey olmaz yoğun enfeksiyon olmadığı sürece tutuyor sonuna kadar yoksa nasıl geleceğiz bu haftalara 🥰
emel16 Denizpak @Ebbruc kız nerde gördünüz onları:):) ben görmedim ama doktor sonrasında vercem sana göbek bağı ile gömersin demişti:) o zaman anladık ki demek hafiften kıytırık bişe değil bu belli gömeceksek demek sağlam bişe bu dikiş işi:)
emel16 Ebbruc evet evet ilerleyeyim de hayırlısıyla zaten doktor ayaklan şunu bunu yapmdeöeden yapmam ya o kadar korktum ki bu olaydan gözü karartıp iş yapamam:) ev içinde öyleyim zaten kalkıyorum yürüyorum falan hatta bu cumartesi kontrol var güzel şeyler söylerse geçen hafta bayağı iyi şeyler söyledi mutlu oldum kontrol sonrası az da olsa alışverişe çıkmayı düşünüyorum vala
Bddddd Ebbruc aynen canım beni de rahatlattı da ama bağırsaklarım biraz rahatsız ediyor, inanılmaz bir sertlik vardi karnimda o yüzden yazdı ama dediğin gibi sistikce alayım tuvalete iki güne bir çıkıyorm o yüzden de sisiyordu karnım
Hka_hilal Bddddd bana miralax verdi canım eğer tuvalete çıkamazsam diye. Miralax karın ağrısı ve ishal de yapmıyor. Baya iyi ben çok şükür kabızlık yaşamadım ama hep sabah 7’de tuvalete gidiyorum. O gün gidememişsem karnım şişip beni rahatsız etmeden içiyorum.
Ebbruc Bddddd hazımsızlıkta yapıyo o durum , magnezyum rahatlatır seni. Ben yoğurda karıştırıp yedim ishal yapmadı ama rahatlattı beni baya
Denizpak Hka_hilal oo.senin zaman hızlı geçer kuzu biz napalim hep evde aktivite yok hiç geçmiyor bende yarın gideceğim 😁
emel16 Hka_hilal bana bazen olıyor öyşe canım minik iğne batar gibi falan midem şiş gibi patladım patlayacak gibi oluyorum yemek sonrası bazen işte
Bddddd Ebbruc seninki önlem amaçlı idi hatırladığım kadarıyla canım yanlış bilmiyorsam benimki acil serklaj oldu 21 den beri 31 deyim şimdi de çok sıkıldım ne yalan söyleyeyim artık evde bayağı hareketliyim doktor 34 de oksapar kan civiticiyi keselim sen de artık hep yatma dedi sizlerin iğneyi ne zaman kesecek bahsetti mi doktorlarinjz
Hka_hilal Bddddd ben kullanıyorum ama hiç bahsetmedi yavaş yavaş tüm ilaçlarını keseceğim dedi. İğneye şimdilik devam dedi. 30 haftayı doldurdum. Bakalım bu hafta 30+4’te gideceğim. Neyi keser söylerim. Progestanı azalttı geçen hafta endol kullanıyordum onu bıraktırttı.
Bddddd Hka_hilal canım ben demir ilacındn dolayı çok kabız idim doktor bunu yazdı ama bir ölçek bile ishal ve bağırsakları çalıştırdi tozu az atayım olmadı
emel16 Hka_hilal bende merak ediyorum ya ilerledikçe ilaçları kesecekler mi acaba, mesela endolu kontrolle ilerliyor bnm doktorum, suyu kontrol ediyor eğer normalse devam diyor, normalde endolun su azaltma gibi tan etkisi oluyormuş
Bddddd Hka_hilal hareketsiz kaldığımız için 34 de salarim artık rahatlarsın dedi blki o yüzden kesecek diğer ilaçlar ile ilgili hiçbir şey demedi sanırım progesterona devam edeceğim
Ebbruc emel16 benim doktorumun instagram profilinde var 😂 Mehmet irfan külahçıoğlu yaz gir bak . Buraya atmayayım korkmasınlar sonra bide linç yerim niye attın diye 😂
Hka_hilal Bddddd muhtemelen öyle ben de 20. haftadan beri vuruyorum iğneyi bana yavaş yavaş yürü artık dedi akşamları ama hava soğudu yağmur var dışarıda yürüyemiyorum. Evde yürüyorum az az o da bakalım benim de 34’lerde keser diye düşünüyorum.
Hka_hilal Denizpak 💃🏽💃🏽 çok keyifli ya muayeneye gitmek benim de uzadı ya daha merak etmeye başladım 😄