Denizpak Ebbruc maşallah arkadaşım Allah’ım güçten kuvvetten kesmesin ❤️ben yatmaktan oldu hep büyük ihtimalle 🥰
Ebbruc Denizpak amin amin hiç birimize inşallah kuzum ❤️ çok zorlamadan yavaş yavaş hareketlere başlarsın ama çok yorma kendini
Denizpak Ebbruc yok 10 dkka anca durdum ayakta ama kötü oldum agirlastim belki ondan ee yatıyorum 8 aydır oda etki etmiştir hafif hafif ayaklandim.artik zaten 🙏😘
Ebbruc Denizpak sürekli yattığın için kuzum, çok normal. Bende bikaç gün bişey yapmayıp bianda iş yapınca ertesi gün belim bacaklarım falan ağrıyor normal yani 🥰
Denizpak Ebbruc evet kuzu ya şimdi sitede gezerken birşey dikkatmi çekti yenidogan zıbıni diyee almadım.ben 0_3 ay diye aldım.yanlis mi aldım anlamadim yenidoğan ayrı mı oluyor
Hka_hilal Denizpak bugün karnımı yırtıyor zannettim yemin ederim 🥹 içerde döndü kaburgalarıma bi bastırdı nefesi kesildi hala bile ağrıyor karnım bi anda alttan da bi ağrı oldu korktum çıkmaya mı çalışıyor diye 😂
Denizpak Hka_hilal aynısını yaşıyorum ve hala hissediyorum bu durumu çok sert hareketleri var anlatamam bebek kilo aldıkça hareketlerini sert oluyor 😁🥰
Hka_hilal Tomucuk12 evet canım çok güzel ama hareketleri o kadar sert ve ağrıtıyor ki şuanda belim bile ağrıyor ilginç ilk defa böyle garip hissettim 😓
Tomucuk12 Hka_hilal yerini bulmaya çalışıyor herhalde bir de artık yer daralıyor kuzum benim de başı aşağıya doğru baskı yapıyor sürekli
Hka_hilal Denizpak karnım da taş gibi oldu yemin ederim mahvediyor şuan beni bi duşa gircem yumuşasın diye 😅😅
Hka_hilal Denizpak yemin ederim nefesimi kesiyor duşta biraz ılık su tuttum karnıma biraz rahatlasın az rahatladı ama yemin ederim kaya var karnımda 😂😂
Ebbruc Denizpak bebeğim 0-3 zıbın bi tık daha büyük oluyo yenidoğandan . Dur ben sana özelden atayım aralarında ne kadar fark olduğunu ona göre alıp almama konusunda düşünürsün . Bende yenidoğanda var ilk etapta çok büyük olmasın diye
Denizpak Hka_hilal daha dur yeni başlıyoruz ilerledikçe daha da artıyor 😁😁 ben 33 lerde perişanım 36 ları tahmin edemiyorum 😁😁
Hka_hilal Denizpak valla artarak gidiyorsa yandık ben neye uğradığımı şaşırdım. Taş gibi oldu bi de tekme atıyor zaten karnım gergin ağrıyor tekme atınca da böyle yırtılacak gibi oluyor 😂
Denizpak Hka_hilal aynen kuzu aynen bende öyleyim yan taraflarına çok vuruyor hop diye geçip gidiyor çok hareketli maşallah pazartesi belli olur bakalım kaç kilo aldı her hafta kontrol de güzel ya🥰😁
Hka_hilal Denizpak güzel tabi ya ben gayet rahat hissediyordum kendimi öyle şimdi uzadı diye mutsuz oldum 😂😂 eşim diyo sen bi bahane bulursun biz gideriz kesin 😂😂😂
Denizpak Hka_hilal Hahaha duramazsin bencede sen gibi ama zaten merak etme bence diğer kontrolden sonra her hafta gel diyecek nst bağlıyorlar 😁