Denizpak Hka_hilal ahahahah valla benimde öyle çok fenayım yemek yapayım dedim ayakta ölüyorum sandım hamlamisim yatmaktan ya ayakta durunca belim koptu 😁😁
Denizpak Ebbruc sen bu temizligii nasıl yapıyorsun kuzu ya valla maşallah ben mutfakta 10 dkka ayakta durdum bittim resmen hamlamisim yatmaktan resmen 😁
Hka_hilal Denizpak bugün karnımı yırtıyor zannettim yemin ederim 🥹 içerde döndü kaburgalarıma bi bastırdı nefesi kesildi hala bile ağrıyor karnım bi anda alttan da bi ağrı oldu korktum çıkmaya mı çalışıyor diye 😂
Hka_hilal Denizpak karnım da taş gibi oldu yemin ederim mahvediyor şuan beni bi duşa gircem yumuşasın diye 😅😅
Ebbruc Denizpak ben sürekli yaptığım için sanırım zorlanmıyorum artık, ilk serklaj olduğum zamanlarda 5 dk ayakta dursam belim ağrıyodu hemen ama artık alıştım 🥲
Denizpak Ebbruc maşallah arkadaşım Allah’ım güçten kuvvetten kesmesin ❤️ben yatmaktan oldu hep büyük ihtimalle 🥰
Tomucuk12 Hka_hilal ay Çok sevindim kuzum bir kere hareketlerini hissediyorsun zaten hissetmediği zamanlarda dinle hiç stres yapmamış olursun
Hka_hilal Tomucuk12 evet canım çok güzel ama hareketleri o kadar sert ve ağrıtıyor ki şuanda belim bile ağrıyor ilginç ilk defa böyle garip hissettim 😓
Ebbruc Denizpak amin amin hiç birimize inşallah kuzum ❤️ çok zorlamadan yavaş yavaş hareketlere başlarsın ama çok yorma kendini
Denizpak Ebbruc yok 10 dkka anca durdum ayakta ama kötü oldum agirlastim belki ondan ee yatıyorum 8 aydır oda etki etmiştir hafif hafif ayaklandim.artik zaten 🙏😘
Ebbruc Denizpak sürekli yattığın için kuzum, çok normal. Bende bikaç gün bişey yapmayıp bianda iş yapınca ertesi gün belim bacaklarım falan ağrıyor normal yani 🥰
Denizpak Ebbruc evet kuzu ya şimdi sitede gezerken birşey dikkatmi çekti yenidogan zıbıni diyee almadım.ben 0_3 ay diye aldım.yanlis mi aldım anlamadim yenidoğan ayrı mı oluyor
Denizpak Hka_hilal aynısını yaşıyorum ve hala hissediyorum bu durumu çok sert hareketleri var anlatamam bebek kilo aldıkça hareketlerini sert oluyor 😁🥰
Tomucuk12 Hka_hilal yerini bulmaya çalışıyor herhalde bir de artık yer daralıyor kuzum benim de başı aşağıya doğru baskı yapıyor sürekli
Hka_hilal Denizpak yemin ederim nefesimi kesiyor duşta biraz ılık su tuttum karnıma biraz rahatlasın az rahatladı ama yemin ederim kaya var karnımda 😂😂