Ebbruc Hka_hilal benimki geçen hafta su kabağıydı, bu hafta hindistan cevizi , cmtsi patlıcan olacakmış 😂 uygulama neye göre seçiyo anlam veremedim bi türlü
Ebbruc Denizpak bilmiyorum ki çok endişe etmiyorum aslında artık eskisi kadar, bakalım doktor kontrol için ne diyecek ayda bir mi yine yoksa düşürecek mi gün olarak ❤️
Denizpak Ebbruc düşüyorlar belirli bir haftadan sonra 32.hafta dahil her hafta çağırıyorlar beni öyle yaptılar yani seni ilk 15 gün sonra 1 hafta olur zaten gittikten sonraki 1 ay sonra 32 oluyor ❤️
Denizpak Hka_hilal ahahahah valla benimde öyle çok fenayım yemek yapayım dedim ayakta ölüyorum sandım hamlamisim yatmaktan ya ayakta durunca belim koptu 😁😁
Denizpak Ebbruc sen bu temizligii nasıl yapıyorsun kuzu ya valla maşallah ben mutfakta 10 dkka ayakta durdum bittim resmen hamlamisim yatmaktan resmen 😁
Hka_hilal Denizpak bugün karnımı yırtıyor zannettim yemin ederim 🥹 içerde döndü kaburgalarıma bi bastırdı nefesi kesildi hala bile ağrıyor karnım bi anda alttan da bi ağrı oldu korktum çıkmaya mı çalışıyor diye 😂
Hka_hilal Denizpak karnım da taş gibi oldu yemin ederim mahvediyor şuan beni bi duşa gircem yumuşasın diye 😅😅
Ebbruc Denizpak ben sürekli yaptığım için sanırım zorlanmıyorum artık, ilk serklaj olduğum zamanlarda 5 dk ayakta dursam belim ağrıyodu hemen ama artık alıştım 🥲
Denizpak Ebbruc maşallah arkadaşım Allah’ım güçten kuvvetten kesmesin ❤️ben yatmaktan oldu hep büyük ihtimalle 🥰
Tomucuk12 Hka_hilal ay Çok sevindim kuzum bir kere hareketlerini hissediyorsun zaten hissetmediği zamanlarda dinle hiç stres yapmamış olursun
Hka_hilal Tomucuk12 evet canım çok güzel ama hareketleri o kadar sert ve ağrıtıyor ki şuanda belim bile ağrıyor ilginç ilk defa böyle garip hissettim 😓
Ebbruc Denizpak amin amin hiç birimize inşallah kuzum ❤️ çok zorlamadan yavaş yavaş hareketlere başlarsın ama çok yorma kendini
Denizpak Ebbruc yok 10 dkka anca durdum ayakta ama kötü oldum agirlastim belki ondan ee yatıyorum 8 aydır oda etki etmiştir hafif hafif ayaklandim.artik zaten 🙏😘
Ebbruc Denizpak sürekli yattığın için kuzum, çok normal. Bende bikaç gün bişey yapmayıp bianda iş yapınca ertesi gün belim bacaklarım falan ağrıyor normal yani 🥰