iremmakk Su gibi değilde beyaz kalıntı şeklinde oluyor bende de. Tüm ilaç geri akıyor sanki 😁 çok ittirmen gerek diyorlar ama ittiremiyorum korkuyorum bir şey olursa diye
iremmakk Rumuz36 Akıntının etrafında su izi gibi lekeler ve ıslaklık varsa normal. Ama dediğiniz kadar çok ve sırılsıklam oluyorsa bir doktorunuza sorun bence
meltembadem Rumuz36 hiç korkmayın gebeliğimin başından beri günde 3 kez kullanıyordum, hem fazla kalıntılar gelir hem su gelir, o yüzden sürekli altım ıslaktı neredeyse 😂 şimdi bi kere gece kullanıyorum onda bile ertesi gün, gün içinde yine kalıntılar gelir
Mimi_7 Rumuz36 Evet akıntı çok normal. Bende kullanıyorum ve bende de oluyor. Ama ben deneye yanıla bi yöntem geliştirdim. Fitil sonrası 1 saat yatıyorum. Ayağa kalktığım zamanda da steril sargı bezi koyuyorum akıntı kiloda değil sargı bezine bulaşsın diye. Ve sargı bezi ıslandıkça değiştiriyorum. Suyun gelmesi akıntı gibi olmaz. O azar azar gelsede devamlı gelir. Doktorum kilodun ıslandı değiştir,ikinciye tekrar aynı ıslaklık olursa değiştir 3. De aynı ıslaklıksa o su gelişidir demişti. Progestan o kadar ıslatamaz korkmayın.
susam_18 Rumuz36 benimde öyle oluyo.ilacın fazlası da akıyor normal mi bilmiyorum ama bebeğin suyunda herhangi bir problem yok.
Mimi_7 Bir de eğer son aylardaysanız akıntı miktarı artış gösterebiliyor. Ben de şuan durum en azından bu şekilde. 24. Haftadan beri kullanıyorum o zamanlarda korkum sizinki gibiydi şuan 36 yı bitiriyorum 🥹
Esrakcshn Rumuz36 benimde fitil ile beraber beyaz fitilin kalıntısı ve ıslaklık oluyo çok geliyor ise doktorunuza danışın yada turnusol kağıtları varmış sanırım onla anlayabiliyomussun yanılma payı olabilir en iyisi doktora danışın onlardada pedler oluyomus renk değişimine göre anlıyomus doktor
Rumuz36 Esrakcshn yani ne olur ne olmaz diyorsunuz kendi doktorum a sordum fakat bu konuda bana açıklama yapmadı
seymaaanurr Rumuz36 of 3 hafta olacak neredeyse aynı sıkıntı aynı durum. Çare artık iç çamaşırıma peçete koyuyorum fitili koyunca. Çamaşırıma geçmiyor kalan tortular fitilin dışı lavaboya çıkınca düşüyor. Ama ara ara çamaşır ıslanması devam ediyor buna çare yok gibi hemşire olacağını demişti bana ☹️
Rumuz36 seymaaanurr ya bir sorun olmasın da bebeklerde ıslanması sıkıntı değil bence çok geçmiş olsun size de siz ne için kullanıyorsunuz
susam_18 Rumuz36 ben iki haftada bir gidiyorum suyla ilgili bir problem yok. Zaten ilaç sonrası gün içerisinde dediğiniz kadar ıslanma oluyorsa öyle de şüphelenebilirsiniz.