selencinaar Rumuz36 ben günde 5 defa değişiyorum neredeyse. Amniyotik sıvı olup olmadıgını bende anlayamıyorum genelde beyaz beyaz ilacın kalanı da geliyor o akıntı ile oradan ayırt edebiliyorum başka türlü nasıl edecegiz🤷🏼♀️
Sennu Rumuz36 iyice ittiriyor musunuz bir de uzanın en az 15 dk çok ittirmediğinizde ve uzanmadığınızda geri çok geliyor ilaç
babysmomy Rumuz36 eczaneden turnusol kağıdı alarak test edebilirsiniz turnusol kağıdı amniyotik sıvıda renk değiştirir
selencinaar Rumuz36 amniyotik sıvı oldugunu anlamak biraz zor şeffaf olcak kokusuz olcak felan ilaçla geldiği için anlamak zor haliyle
Rumuz36 ilaydaelcinn_1 ilk başlarda ağızdandi daha sonra alttan almaya başladım. Su sorunu yaşadgnz için mi bıraktınız
Tugcaduman Bendede öyle oluyor beyaz kalıntılar ve çamaşırım ıslanmış oluyor sabah uyandığımda. Ama ben ilk hamileliğimde de aynıydı ve bebeğin suyu ile ilgili bir sorun yaşamamıştık hiç
Rumuz36 ufbus010315 Aaa evet öyle oluyor çok gelince endişe ediyorum sürekli doktora gitme ihtiyacı hissediyorum
Harika38 Bende kullanıyorum 2. Kutudayım sürekli iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor normal bence canınızı sıkmayın
ufbus010315 Rumuz36 bende endişe hissetmiştim ilk seferde doktorum çok normal ilaç fazlasını atıyor korkma suyun falan gelse emin ol onu hissedersin dedi rahatladım doktorum öyle söyleyince endise duymanamgerek yok güzelim ama anne olmak hep endişeli olmak demek aslında