Rumuz36 Esrakcshn yani ne olur ne olmaz diyorsunuz kendi doktorum a sordum fakat bu konuda bana açıklama yapmadı
susam_18 Rumuz36 ben iki haftada bir gidiyorum suyla ilgili bir problem yok. Zaten ilaç sonrası gün içerisinde dediğiniz kadar ıslanma oluyorsa öyle de şüphelenebilirsiniz.
Bsrkcn Maalesef ne kadar itersem iteyim tortular ve sıvı geliyor. Ben de başta çok endişe etmiştim. İlaç geri geliyor diye. Ama ileri ne kadar itersem iteyim genellikle geliyor. Umarım gereken kadarı içimizde kalıyordur
Rumuz36 Bsrkcn inşallah Rabbim şifa versin hepimize sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı Ben aslında ilacın gelmesinden çok suyun gelmesine endişe ediyorum
ufbus010315 Rumuz36 bende endişe hissetmiştim ilk seferde doktorum çok normal ilaç fazlasını atıyor korkma suyun falan gelse emin ol onu hissedersin dedi rahatladım doktorum öyle söyleyince endise duymanamgerek yok güzelim ama anne olmak hep endişeli olmak demek aslında
Rumuz36 ufbus010315 yorumun için çok teşekkür ederim sağlıkla hayırla kucağımıza alalım bebeklerimizi ♥️🤲