Meyraa_61 dedigim gibi anneyi boşa sitrese sokma ihtimali cok olan testler bunlar.. ama trizomi 18gibi gelisme geriligi cok ileri olan cok sorunlu bebekler olabiliyor anne karninda bu sebeple yapmayın dersem testi ben sizin vebalinize girmiş olurum bu Durumda siz karar verseniz daha doğru olur.. ben icimi rahatlattim ama o sureci bana sorun o nipt rest sonucu gelene kadar icim kan agladi sorun sadece engelli bebek dunyaya getirmek degil bilemezsin bizim ne olacagimiz belli mi ona mudahale edeyim ama aldir diyen doktorlar oldu daha sonucu bilmeden ben cok demoralize oldum yipratiyor gercekten ne kadar daha bag kurmamisiz gibi hissetsemde o donemde o benim canimin parcasi doktorlar ezberden 4,5aylik bebegi yargiliyorlar belkide saglikli ama hic karsilarinda hamile bir kadin oldugunu dusunmeden konusuyorlar cok kotuydu Allah dusmanima yasatmasin 🤲🏻 siz kendi iradenizle karar verin olurda yapacak olursaniz insallah yolunda gider icinize sinmezse aklinizda olsun maliyetli ama fetal dna diger adiyla nipt test yaptirabilirsiniz.. karindna sivi aldirma secenegide var ben %1 dusuk yapma ihtimalini duydum asla yapmam dedim 🙈😊